Ciilem 5 ay olduk hala gaZında azalma yok bir uyku düzeni yok gündüz yarım saatten fazla uyumuyor gece 10 dkya bir kalkıyor artık gerçekten yoruldum ne zaman bitecek bu günler kızlar
Gizemmyigit Ciilem benm kızım 4,5 aylık. Doğduğundan beri aramızda yatıyor mışıl mışıl 😀 kendi yatağına alınca 10 dk sonra uyanıyor. Sizin bebeğiniz kend yatağında mı yatıyor
gzmemr Ciilem bencede yanınıza almayı deneyin benim yanımda uyuyor beşiğe koyduğumda uyanıyor ☺️çok fenalar o konuda 🥰
Merve26 Ciilem bebeğinin beğenenileceği ninniler aç kısık seste ve bebeğinin yanına kendi bluzunu/tişörtünü koy gece de gündüzde. bi kaç güne alışır ,bebeğim bu şekilde uyur oldu ama yanına yatırma hem sen için hem bebek için iyisi bu.🙋🏻♀️💕🙏🏼
Merve26 Ciilem gazı içinde sürekli göbeğine masaj yap netten de bak masajın nasıl yapıldığına çok faydasına görürsün benim kızımda hala gazlı böyle yapınca iyi oldu bebeğime
fatima Gizemmyigit aa bizimkide öyle aramızda değil, kocam bey başka odaya gitti, yavrum rahat yatsın diye 😁😁 beşikte toplasan 3 kere uyumadı çocuk, nasıl alışacak dediğin gibi koyuyorum 5 dk sonra kalkıyor
Ciilem Merve26 yanına yatırmak tehlikeli haklısın canım sen hangi ninni kullanıyorsun bn hiçbirini sevdiremdim
deletedmom2200 Ciilem kız sen benim gibi en başından çekenlerdensin hep görüyorum da postları. Sahi biz ne zaman rahat edeceğiz 🥴 6 buçuk aylık olmak üzere hala gazı var ve bazı geceler saat başı uyanıyor 😄
Ciilem deletedmom2200 gazdan başka post açmıyorum galiba 5 aydır 😂😂 6 buçuk aylık ama geçmedi miii korkmaya başkadımm
deletedmom2200 Ciilem pırt pırt yapıyor kendisi ama ben böyle gazlı bir şey görmedim duymadım hala karnı şişkin oluyor gazı oluyor ağlıyor ah ah... 6 ayda da geçmedi yaşını beklicez artık 😄😄😄