Mom091 Newmummy23 sab simplex ve biogaia. İkisini bir kullanırsanız epey fayda ediyor. Ben bütün gaz damlalarını kullanmıştım. En iyi bu ikisi gelmişti
Sonay38 Newmummy23 nurse harvers bide provim kids. Provim şu an da kullanıyorum kızım 9 aylık kabızlık sorunumuz var probiyotik damla olduğu için de kullanabiliyoruz ama baya baya faydası var gaz probleminede
Deneyimsizanne Newmummy23 Nurse Harveys şurup, şükür bize iyi geldi 3 gündür rahatladı yavrum. Bağırmaktan göbeği erik kadar oldu dışına çıktı haftalardır. 47 günlük bebeğim bu arada
Deneyimsizanne Mom091 Bizede doktor ikisini verdi ama bize fayda etmedi. Her bebekte başka bir damla fayda ediyormuş. Bizde 3 gündür faydayı Nurse Harveys şurupda bulduk şükürler olsun 🙂 Deneyimleyerek bulunuyor ancak 😬
Mom091 Newmummy23 muhakkak deneyin. Ben kendime bile gaz damlası almıştım o kadar çektim ki. Tam 6 ay sürmüştü. Keşke ikisini kullanmayı önceden akıl etseymişim diye aklıma gelir bazen hatta☺️
Mom091 Deletedmom5284 ben çok çektim gaz sancısından. Bu ikisini kullanmakta çok sonradan aklıma gelmişti. Keşke daha önce akıl etseymişim☺️
Mom091 Deletedmom5284 bebekleriniz için harika gaz damlaları bulduk. Sayfayı yukarı kaydırıp alabilirsiniz😁😁😁
Sunaylcnky Ben mamsel diye bir cay var bebekler icin onu kullandim ve gaz sıkıntım ortadan anında kalkti . Tavsiye ederim