elfeyllzdmr Selam annişler 4 günlük taze anneyim. Göğsümün ucu küçük olduğu için kızım agresifleşip bırakıyor. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz
Minikoalamm elfeyllzdmr canım silikon göğüs uçları var ben onu kullanıyorum biraz emince çıkıyor sonra göğsümü veriyroum bazen
Eceygz elfeyllzdmr ben bu konu yüzünden neler çektim, göğüs ucu silikon ile vermeye çalış alıcaktır bir süre öyle emdikçe göğsünün uçları çıkıyor ve daha sonra mutlaka emzirmeden önce göğsünün ucunu hafifçe sık ve çıkan süt damlasını göğsünün ucuna ve siyah yerine sür böylece komple memenide alır rahatlıkla, gün içinde de meme ucu çıkartıcı pompasıyla düzenli çıkartma işlemi yapabilirsin bebeğin uyuyorken,Allah yardımcın olsun, ❤️
Mumsyyy Bebedor marka tavsiye ederim gogus ucu nu, baska markalardan aldim istemedi bebegim. Bebedor u hemen aldi, simdi de gogus ucsuz emmiyor, arada uyku sersemi emiyor gogsumu ama, nasil biraktircam bilmiyorum
Burcinisp elfeyllzdmr benimde uçlarım küçük. Emdikçe biraz daha büyüyor. Bi kaç güne biraz daha toparlanır. Ama silikon göğüs ucunu deneyebilirsiniz