PPrensesAnnesi oğlum 31 Aralık 2018 doğumlu, 26 aylık şu an. Boyu 90 cm, kilosu 10 kilo 800 gram. Evet, biz de oğlumda 2 yaş kriziyle uğraşıyoruz🤦🏻♀️ Çoook zor geçiyor gerçekten. Çok yemek ayırt etmeye başladı, doğru dürüst besleyemiyorum, her şeyi yememeye başladı😫 Her gün en az 1 öğün kırmızı et yediriyorum, zaten kilosu da düşük ve doğru dürüst beslenmek istemiyor diye. Asla peynir yemiyor, tost yapıp içine kaşar koyuyorum öyle belki 1-2 ısırık alıyor, yumurta yemeyi çok sevmiyor , portakal sıkıyorum sabahları onu içiriyorum. Her sabah kahvaltıda yedirme savaşı veriyorum, aldığım cevap “ıı ıhhh” deyip kafasını sağa sola sallamak😒 Çok dilli, ikili-üçlü cümleler kuruyor ama kelime telafuzu çok net değil, sadece ben çok net anlayabiliyorum. Mesele “daa hei ver” deyince, “biraz daha su ver” demek istediğini biliyorum😁 Aşırı sosyal, çocuk arkadaş diye ölüyor, parka götürünce diğer çocuklarla bıcır bıcır konuşup oyunlar oynuyor. Dans etmeye bayılıyor, Rafadan Tayfa şarkısını açıp dans ediyor ve şarkıyı kendi telafuz edebildiği kadarıyla söylemeye çalışıyor😌 Asla çorap giydiremiyorum, giymiyor ya! Ne yapıyorsak giymiyor, tuhaf bi çocuk, ev ayakkabısı da giydiremiyorum, bütün gün öööyle çıplak ayak geziyor evin içinde🤦🏻♀️ Böyle olan var mı?