Ali_asaf02 Bebeklerı nezaman sünnet ettirmek lazım ? Sünnet ettirmek ıcın ılk cocuk doktorunamı götürmek lazım ?
rabiaogt Ali_asaf02 Ben 7. Günü sünnet ettirdim. Hem peygamber efendimizin sünnetiymiş 7. 21. Günlerde yaptırmak hemde bebeğin gelişimi açısından çok önemliymiş. Çok şükür sorunsuz atlattık.
EslemDilan Ali_asaf02 yeğenim 8 aylık sünnet oldu sağlıkçı gelip evde yapti pandemiden dolayı tanıdığımız dı 3 gün sonra hicbirseyi kalmadı
Tugbahosoglu Ali_asaf02 Evet canım bizde 16 günlükken yaptırdık bu aralıklar da yaptığında iyileşme süresi sadece 2 3 gün sonrasında bi sıkıntı kalmıyor doktorumuz öyle demişti.. çocuk cerrahına gösterip muayene ediyor gün veriyor..
Efsane01 Ali_asaf02 biz de 3 aylıkken yaptırmıştık ve 1 haftada iyileşmişti biz doğrudan çocuk cerrahiye gitmiştik ve çokta memnun kalmıştık şimdi ikinciye hamileyim nasipse onuda küçükken yaptırmayı düşünüyorum
Urasayse Ben 3 aylık iken yaptırdım . 1 haftada iyileşti . Dragos bezmialemde yapıldı . Doktorumuz Salih somuncu işinde çok iyi bir hoca