Mina_momy Kızlar 7 ay 1 günlük kızım var. 5 dişi çıktı. Ama emmeye başlamadan önce ısırıp emiyor. O ağrıyla bağırıyorum şimdiden anlar mı devam edermi ısırmaya. Çok zor ya bir çaresi yok mu ki 🥺
Mom077 Mina_momy valla bence tepki vermemeye çalış canım çünki,senin çığlığın ona oyun gele bilir ve ısırmaya devam ede bilir oyuna çevirip benim kızım da diş çıkardı dün büyürse o dişler ayvayı yedik diye düşünüyorum bende
EsofmanliSevketHoca Mina_momy Ya az önce bende sinirlendim kendi kendime can havliyle memeyi çekince daha çok ısırmaya başlıyor, kolum meme,neresi denk gelirse oyun sanıyo herhal🤩
Koskersultan Mina_momy ısırdığı anda memenizi kapatın ciddi Bi şekilde ısırırsan meme yok deyin açmayın 5 dk. 2 güne kalmaz unutur ısırmayı. Her ısırdığı da bunu deneyin ciddi kalın yüzüne gülmeyin bidaha yapmıyorlar. Bana da arkadasım söyledi 2 güne kalmaz unuttu ısırmayı
Mina_momy Mom077 ennn korktuğum şey diyebilirim sürekli aklımdaydı başıma geldi napcaz bilmiyom valla
Mina_momy EsofmanliSevketHoca yaa nereyi ısırıyorsa ısırsın da meme olunca ruhum gidiyor resmen🥺😄 korktuğumuz başımıza geldi ya üüff
Mina_momy Koskersultan şuan da anlar mı öyle canım. Bilinçli yapmıyor gibi çünkü. Ama bakalım ilerde oyuna çevirirse yapicam dediğini. Çünkü çok kötü bişey yaa🥺😄