Pamuksekerinannesi 2 gündür sütüm yok denecek kadar azaldı pirinç unu veya verebileceğim neler var mama vermek istemiyorum lütfen tardım edin 4 ayımız bitti dondurucuda şutum var ama çok değil
Asumann Pamuksekerinannesi canım daha çok erken ek gıda bagırsakları hazır olmayabilir ve kabızlıkla mücadele edersiniz mecbur mama verceksiniz daha çok küçük biz 6aydayız tamdımlık şeklinde veriyorum
Sltnnr Pamuksekerinannesi çok geçmiş olsun... sütü arttırıcı birşeyler deneyin emzirmeye çalışın bebeğinizin tepkisi nasıl ? Sizi strese sokan bir durum mu oldu aniden kesildi
Apalie Pamuksekerinannesi promalt kullanın ben çok faydasını gördüm. Onun haricinde sütlaç da işe yarıyor. Hurma, dereotu ve en önemlisi bol bol su için. Umarım sütünüz tekrar çoğalır
Pamuksekerinannesi Asumann pirinç unu falan varmış 4 Aydan itibaren veriliyormuş hiç bilgim yok biberonu reddediyor napicam bilmiyorum
Sltnnr Pamuksekerinannesi çok zor geçmiş olsun bir hemşire veya doktor görüşü alsanız emzirme ve süt konusunda. Birde sıcak duş ve masaj çok iyi geliyor bana. Birde internette Tomris in emzirme notları var okumanızı öneririm.
Deletedmom324 Pamuksekerinannesi ama pirinç unu formul sütten daha zararlı su an sizin için. Bir de sakin olun. Stresiniz de sütünüzü etkıler
Ayb Pamuksekerinannesi pirinç unu bebeğiniz için uygun değil şuan sindirim sorunları ve gaz peoblemi yaşayabilirsiniz bol bol emzirin ceya dormül mama devam sütü kullanın
Pamuksekerinannesi Ayb biberon kabul etmiyor dünden beri dondurucudaki kendi sütümü vermeye çalışıyorum yok tutmuyor
Pamuksekerinannesi Deletedmom324 daha çok stres yaptım sanki iki gündür aç bırakıyormuşum gibi hissediyorum
Demirr Öncelikle doktora sorun motilium adında ilaç var sanırım mide bulantısı icin cok enteresan ama asırı süt yapıyormus etrwfımda kullananlar oldu ama 1 2sefer abartmamak kaydıyla gidenlerin sütü gelmisti.inşallh şifa olur.
Hazalss Canım bu çok normal süt bazen azalıyor sonra birden artıyor bana da olmuştu 2-3 gün çok üzüldüm ne yapsam bilemedim yine de emzirmeye devam ettim ve beslenememe çok dikkat ettim sonra düzeldi. Böyle bi ortamda anlatınca da bir çok emziren anne sütün gezmeye gitmiş gelir dediler. Evet biliyorum aşırı saçma ama demek ki oluyor böyle. Stres olma, moralini bozma, sıkı beslen, bol su iç. Düzenli emziren bi kadının sütünün birden kesilme gibi bi durumu olamaz.
Pamuksekerinannesi Hazalss komple gitmedi ama %100 doluyorsa göğüslerim %25 doluyor o şekilde söyleyeyim var sütüm ama çok az doymuyor iki emiyor bitiyor
Damar_damla Tam yulaf ununu dene pirinç unundan daha sağlıklı doktorum onu önermişti. Migrostan aldım ben uygun orada
Pamuksekerinannesi Ayb akşam kaşıkla verdik gaz damlasini kaşıkla veridigim icin kaşığa alışkın o şekilde yedi