EKaslan Mrb arkadaşlar bebeğim 4 ay 8 günlük ama hala sırt üstü yatrdğmda dönemiyor sizin bebekleriniz kaç ayından sonra dönmeye başladı aceba
semaahmet EKaslan benimkide aynı cnm 4ay8 günlük arada caninisterse donuyo dönmezse ben ona yardımcı oluyorum öyle gidiyo
Zeyhoo EKaslan benimki 4aylıkken başladı ama ben onu sürekli teşvik ediyordum oyuncaklarıyla ilgisini çekiyordum spor hareketleri yaptırıyordum şimdi de emekliyo başım belada 😂😂
Liva-Seyma Bizde 4 aylığız dönmüyor maalesef ama kafasını ve ayaklarını kaldırıp dönmeye çalışıyor gibi ama daha dönmedi🤷♀️
Summerismom EKaslan benim kızım 10 aylıkken döndü hiç dert etmeyin. Bende cok vesvese etmiştim inanın fizyoterapiste götüreceğim hafta döndü.
Egelim EKaslan Bebeklerinize böyle ağır sorumluluklar yüklemeyin şimdiden, 4 aylık bebek için çok erken henüz zaten, akışına bırakın, bazı şeyleri kendilerini hazır hissedince yapıyorlar zaten, siz ne kadar rahat olursanız bebeğiniz de o kadar rahat olur.
Lagertha EKaslan 4 ay 16 günlük hala dönmedi. Bence dert etmeye gerek yok canım. Allah’ın izniyle kendileri ne zaman isterlerse o zaman dönerler zaten.
[silindi] EKaslan 4 ay çook çok erken bebeklerin dönmesi için,dönen bebek tabiki olabilir ama zaten tam olarak hareketli bile olmuyorlar benim bebeğim tam anlamıyla 6.ayda hareketlendi ve döndü döner merak etmeyin
DamlaTa EKaslan canım daha erken, bebeğim 5.5 aylıkken sırt üstünden yüzüstüne döndü. 6.5 aylıkkende yüzüstünden sırtüstüne döndü
Seylan-18 Hanımlar benim bebeğim 5 buçuk aylık sadece bir kere sırtüstünden yüzüstüne döndü ve tekrar yapmadı ayrıca şu sıralar tepkisiz buluyorum bebeğimi sizin böyle hissettiğiniz dönemler oldu mu acaba
asz Seylan-18 evet canım dönem dönem oluyor.oğlum öyleydi.şuan 1 yaşında o dönemler bu tarz şeyleri vardı şimdi de misal öğrendiği bildiği şeyleri yapmıyor.misal hayır dediğimde kafa sallardı sağa sola şuan yapmıyor.öperdi(dudağını yanağıma koyardı yani) bundan 1 ay öncesine kadar şimdi öp dediğimde tepkisiz kalıyor.gel gel dediğimde hemen eliyle gel hareketi yapan çocuk onu da yapmıyordu 2 gündür tekrar yapmaya başladı ..
asz EKaslan daha erken değil mi .benim oğlum 6.ayın içindeydi anca yarım döndürüyordu kendini.sırt üstünden yüz üstüne dönmeyi de 7.ayın sonlarına doğru yaptı.vee 10 aylıkken anca emekledi.