cansuayy Kızlar bebekleriniz ne zaman emekledi😂 biz 6 aylık olmak üzereyim emekleme pozisyonuna geçiyor ama devamı yok🤷🏼♀️
hirosima cansuayy biz 8aylığız sadece olduğu yerde dönüyo 😂 bacaklar ileri gidiyo ama kafa yerde ileri gidemiyo😂 kızımda emeklemeden yürüdü buda öyle olacak sanırım beceremiyolr emeklemeyi😂😂
cansuayy Almirayildiz 4,5 aylıkken emekleme pozisyonuna geçmeye başladı ama daha emekleme yok ortada 5 aylıkken de desteksiz oturmaya başladı😊
Almirayildiz Almirayildiz bizim kız da kafasıyla ıterdi kendini popo kalkmazdı ama birgün mutfaktaydım baktım kapıya kdar gelmiş sasırdım yakındor o günler 🌸
cansuayy Japonprenses ya bir an önce emeklesin ya da hiç çabalamasın öyle bir bağırıyor ki emekleyemeyince koşarak yanına gidiyorum aklım çıkıyor😂
cansuayy Hazine_aykut ay bende öyle diyorum ama sürekli emekleme pozisyonuna geçiyor emekleyemeyince de sinirinden kıyameti koparıyor😂
Japonprenses cansuayy ahahha benimki yürüteçe alıştı evi talan edio yere koyunca yüz üstü yuvarlanip bagrip agliyoo 😂😂
cansuayy hirosima benim oğlum da pek beceremedi ama inatla emeklemeye çalışıyor sonu hüsran ve sinirinden patlayacak gibi bağırıyor yıldım yoruldum artık 😂😂
hirosima cansuayy hepsi aynı pandemi bebekleri normal😂😂😂 ileri gitmeye çalışıyo gidemeyince cırlıyo yan dönüyo kendi kendine sinir hastası olacak 😂
bertn cansuayy benim kızım 9 aylık iki gündür yeni bi kaç adım emekliyor bizde altıncı aydan dokuzuncu aya kadar sürekli emekleme pozisyonuna geçtik ama iki gündür yeni emekliyoruz :) tabi her bebek farklıdır :)
cansuayy bertn biz emekleme pozisyonuna erken geçmişiz baya acaba erken emekler mi diye düşünüyorum emeklese de kurtulsam anında çığlığı basıyor aklımla oynuyor benim
karakuzumm cansuayy benim ki 10ayına gircek daha tık yok geri geri gidiyor ama öne gitmiyor bide mızıklanıyo beni al kaldır dercesine
cansuayy hirosima ayyy sormayın en çok korktuğum şey daha bugün dedim kendi kendini sinir hastası edecek bu çocuk diye😂
karakuzumm cansuayy yere çok fazla koymadım birde yüzüstüde hiç yatırmadım ya sanırım o yüzden istemiyo alışkın olmadığı için