[silindi] Bebeğim 5 ay 8 günlük mama ile besleniyor bir buçuk aydır ek gıda da tadıma başlayan anneler nasıl başladınız bu ay da neler verdiniz pirinç unu verdim googly markasının hiç sevmedi mamaya ek olarak ne verebilirimm
MervosP [silindi] pirinç ununu hemen vermeseydiniz keşke. Ben 5 ay 13 gunlukken başladım. Sebzelerden basladim patates havuc balkabagi falan simdi onlari bitirdim taze fasulyedeyim o bitince bezelyeye gececik daha sonra hepsini birbiriyle karıştırıp verecegim sonra meyveler sonra meyvelerle yoğurt vereceğim
Nsssmm90_ [silindi] 5 aylıkken başladım tadimlara şuan tam 6 aylık herşeyi çok güzel yiyo herşeyi dedigimde yoğurt sebze çorbası kendi yaptığım meyve marmelatlari ben ilk sebze çorbası ve yoğurt tattirdim gün geçtikçe miktarlarini artırarak başladım şuan maşallah çok iyiyiz ek gidada
[silindi] Cheddar patates denedim ezdim çatalla biraz anne sütüyle sulandırdım ama çok sevmedi meyve verdim meyveyi çok güzel yedi sebzelerde ağzını kilitliyor açmıyor kesinlikle
[silindi] Nsssmm90_ nasıl yapıyorsunuz küçük bir patates dilimini buharda pişirip çatalla ezdim çok kuru oldu anne sütü koydum biraz ama yine de yemedi
[silindi] [silindi] ben sebzelerle başladım iki haftadır neler çekiyoruz yok yemiyo hiç meyve vermedim daha, ağzını kitliyor ve sürekli ağlıyor :(
Aze1903 Benim kızımda 5 ay 22 günlük, 10 gün önce başladık bizde tadımlara. İlk yoğurt sonra havuç ve balkabağı verdim. Meyve olarak elmanın suyunu icirdim şimdilik. Yarın kabak ve yoğurt vericem. Aksam yine elma suyu çünkü sevdi 🤗
Aze1903 [silindi] Bana doktorum sebzeleri sevmeyebilir tek tek verdigin için ama sen tadimlari mutlaka yap dedi zaten tadimlar bitince sebzeleri karıştırır verirsin öyle yer dedi. Benim kızda havucu sevmedi.
[silindi] [silindi] meyveyi severse sonrasında sebzelerede ağzını açarmıki Allahım yemeyen çocuk ne zormuş
Nsssmm90_ [silindi] Ben hiç zorlanmadim çok şükür şuan 6 aylık olduk bu dönem yiyebileceği herşeyi yediriyorum