MeteNaz Kızlar arkadaşımın 8 aylık bebeği var. 2 haftadır ishal tahliller temiz çıkmış ama geçmiyor muz, patates vermeye çalışıyor ama anne sütü ağırlıklı besleniyor. Ne yapabilir ya da aynı durumu yaşayan biri var mı?
defnemilam MeteNaz alerjisi olabilirmi bebegin sut urunleri veriyorsa onlari kessin bir süre . tahliller temizse aklima bu geldi
Asyaaaaaaa MeteNaz mamasını değiştirsin eğer mama içiyorsa. Çünkü bir ay benim oğlum isali geçmedi doktor bile artık bişey bulmadi, hastaneye yatıracaktik nerdeyse. Ama mamasını değiştirdim ve bebebuskivisu ni kestim anında geçti. İnşallah bişey yoktur geçmiş olsun 🙏
Esilaninannesii MeteNaz canım ya süt alerjisidir ya da ikinci bebeği geliyor olabilir ne kadar inanmasam da benim de kızım iki hafta önce öyle oldu ve gebe olduğumu öğrendim sütüm etkilemiş kızımı maalesef sütten kesmek zorunda kaldım bi test yapsın bence 😏
MeteNaz Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun 🙏🏻 Arkadaşım artık tükenmiş durumda bi de internetten bişeyler okumuş iyice sinir strese girmiş
Asyaaaaaaa MeteNaz tamam işte bide alerji mamamsj veriyorsa hemen kessin akerji maması da isal yapıyo kesinlikle
Pirlanta MeteNaz Doktorun yatıs yapması lazım cocuga serum takılması lazım serumun icinde ilac oluyor,verilen suruplar kullanılsın bizimkide bir hafta surmüstü