Yaseminnbugra Bebeği konak olup temizlenmesi için neler yaptınız anneler? Oglum alerjik ve alerjisi olan bebekler de konak genelde oluyormuş. Denemedıgım yöntem kalmadı kafayı yicem artık
sutlukahve07 Yaseminnbugra zeytinyağı sürüp ince bir tarakla çok nazik tarayın ben denemedim ama bana hep öyle diyorlar 😉
Kk41 Yaseminnbugra karbonat ve zeytinyağı sürüp ince dişli tarakla ters yöne taramıştım duş öncesi geçmişti
kerem_imm Yaseminnbugra banyodan önce bebe yağı sürüp yarım saat bekletiyordum. Banyodan sonra ince bebe tarağı ile geriye doğru tarıyordum. 1 hafta her gün böyle yaptım ve bitti.
katmerliana Yaseminnbugra daha once karbonat ve zeytin yagi kullaniyordum burda okumustum hindistan cevizi yagi daha etkili 2 sefer surdum bi daha olmadi
Yaseminnbugra kerem_imm ne güzel bıtmıs bebe yagını bende denedim alerjisı oldugu için kızardı hep yuzu hangi markanınkını kullandınız bebe yagının
Emir123ali Yaseminnbugra 10 aylık hala geçiremedim bende bu durum benide rahatsız ediyor ama artık napıcağımı şarşırdım mustelanın iki şampuanıda işe yaramadı
katmerliana Yaseminnbugra banyodan once 1 saat surup bekletiyorum sonra yikiyorum yikadiktan sonra tarakla tariyorum mis gibi oluyor hem koku olarak hem de hic birsey kalmiyor .ins sizde etkisini gorursunuz
alinsmom1 Yaseminnbugra 2 ay boyunca her banyosunda yani nerdeyse hergün zeytinyağıyla masaj yaptım yarım saatten fazla bekletip taradım anca öyle tamamen geçti hemen geçmedi bizim de
Yaseminnbugra alinsmom1 neredeyse 4 aydan beri ugrasıyom zeytinyağı surup tarıyorum gecmedı bir turlu
Aringulay_murat Yaseminnbugra Instagram’da uzm çok iyi bı doktor var o hindistan cevizi yağı kullanan dio
Aringulay_murat Yaseminnbugra zeytinyağ kullanmayin asidik zeytinyağ. Mantara sebebiyet verebilirsiniz