Coolmom Oğlum 25 günlük ve her emişinde resmen meme ile kavga ediyo kendini paralıyo bu normalmi varmı bu durumu yaşayan
1850 Coolmom cocuk doktoru burnu tıkalı oldugunda memeyle cok kavga eder ve cok hapşırır demişti. Hapşırması varmı
Koalaannesi Coolmom Gazı varsa ondan dolayı da olabilir bizim doktorumuz öyle söylemişti bi taraftan çıkarmaya çalışırken üstüne besle mek onu çok rahatsız ettiği için kavga eder gibi oluyolar
EgeMom Coolmom sut az geliyor olabilir benim oğlum çok emince göğüslerim yumuşuyor ve başlıyor sinirlenmeye kavga ediyor resmen
Eveb19 Coolmom benim oğlum da 18 günlük ve o da bazen kavga ediyor hatta bu aralar gaz sancılarımız cok fena😑 ne yapıcağımı şaşırıyorum 😥
Coolmom Koalaannesi ciddi anlamda çok şaşırıyorum bu duruma küçücük bebek sinirlenmeyi nerden biliyo pes
Coolmom EgeMom yani ilk etapta evet dediğinz gibi hemen sütü alamayabilir zaten belli bi süre gecince sakinliyo heralde doyana kadar
Zeyyy Coolmom benim kizim uzun uzun bi süre sol göğsümü emerken bildiğin kavga ederdi bi tuhaf ses çıkarırdı iğm iğğm😄 solda uç yoktu bide çok gazlı idi ondan