Mora Mom86 Beyaz sabunla çitile ama tabi sıcağı sıcağına yapmalı yıkanmış kurumuş vb çok zor öyle sabunla çıkması
Katya Mom86 beyaz sabun ile biraz çitile sonra durulamadan ılık suda 1 saat kadar beklet. Sonra tekrar çitile geçiyor 👍
Baltenekem Mom86 önce beyaz sabunla elinde çitile çıkart sıcak suyla sonra bide makinede normal yıka çıkıyo ben hep öyle yapıyorum tertemiz oluyo
Canselguzli Mom86 ben kovada içine vanish beyazlar için lekenin üstüne döküyorum sonra da ketildaki kaynamış suyu döküp bekletiyorum 2 3 saat sonra çıkıyor
Bebisveannis Mom86 ben bulaşık deterjanıyla o yeri yıkıyorum leke çıkmış oluyor daha sonra da makinaya atıyorum kendi çamaşırlarıyla yıkıyorum.
11866380 Anne4 bende duru granül kullanıyorum 40 ta yıkıyorum çıkarmıyor,60 a da vermek istemiyorum. beyaz sabunla sıcak su ile anında yıkıyorum
gunescanilhan Mom86 hacı şakirin beyaz sabunlarından hamam keyfi sabununu aldım o işe yarıdı. Sonrasında bide makineye at bakalım. Umarım işe yarar.
QueenBeee Mom86 valla ben çamaşır suyu ile çitileyip sıcak suda bekletiyorum sonra hooop makinaya atıyorum geçiyor 😂 çamaşır suyunun şeyleri zıbında kalır mı makineden çıktıktan sonra emin değilim