Seriii Kızlar ateş ne kadar devam ediyor alı oluncs? Saat 10. Da olduk şu an 37.8 ne yapmam lazımmm? Tavsiye bilgi
Sofyatomasatlas Seriii biz de bugün 11′de olduk 36.6′ ydı az önce ölçtüğümde. Ama doktor bana 38′in üstü ateş kabul edilir dedi.
Merveeceeeee Seriii yarim olcek yani 1 cay kaşığı calpol verebilirsin bize hemşire 38 olmasına izin verme demistu ben 37.5 gördüğüm anda verdim zaten düşüyor ilaci verince yavas yavas
Sofyatomasatlas Merveeceeeee ben şimdi tekrar ölçtüm 37 oldu. Calpol verirken bütün midesini püskürterek kustu. Çok korktum neden olmuş olabilir? İçmeyi istemiyordu ilacı itiyorduk ağzına birden fışkırtarak kustu
Merveeceeeee Sofyatomasatlas tadını belki beğenmemistir normal de kusan bir bebek miydi?kendi kendine dusuyosa dhaa iyi tabi ben alnına islak bez de koymuştum
Sofyatomasatlas Merveeceeeee yok kusmaz hiç normalde tadını hiç sevmedi tükürmeye çalışıyordu bir anda kustu sonra
Merveeceeeee Sofyatomasatlas zorlandığıniz için kusmustur muhtemelen. Insallah düşer biran önce atesi 2.ay asisinda ekstra bir hzursuzlk oluyo 4. Ay da o kadar olmuyor
Sofyatomasatlas Merveeceeeee düştü şimdi şükür.kustuktan sonra tekrar verdik ilacı üzerine tekrar emzirdim inşallah gece boyu bi sıkıntı olmaz