Elifadakrt Makarna vitma sayfasından tam pirinc unu ve bebek irmigi aldım. Goz karari su ile yapiyorum. Biz daha 5.5 aylığız o yüzden icine sadece muz ve pekmez koyuyorum ama ben gün içinde veriyorum. Gece versem de dayanamayıp emzirmeye kalkiyorum zaten
Pamuk_bebegim42 Elifadakrt Gece bende en az iki kez emzirmeye kalkıyorum ki zaten bebeğim de emmek için ağlıyor siz pirinç ununu ne kadar katıyorsunuz
Snmtt Pamuk_bebegim42 ben Nuh’un Ankara varya onun irmiğini kullanıyorum en incesi oymuş piyasada. Özel bi irmik almadım yani
Pamuk_bebegim42 Minikburun Bebeğim daha küçük olduğu için sütlü vermem uygun olmaz heralde sizinki ne kadarlık
Elifadakrt Pamuk_bebegim42 onu da goz kararı koyuyorum. 1.5 tatlı kaşığı kadardır ama. Bi o kadar da irmik koyuyorum
Kursad_1201 Pamuk_bebegim42 merhaba, pirinç unu maması ek gıdaya geçince mi veriliyor? Benim bir kaç yakınım henüz ¾ aylık bebeklerine pirinç suyu veriyorlar mama yada mem yerine. Bilginiz var mı?
Pamuk_bebegim42 Kursad_1201 Merhaba ben ek gıdaya geçince verdim ama dediğiniz gibi bir arkadaştan duymuştum pirinç unuyla mama yapıyormuş ama bebeğim 6.5 aylık 5.ayda ek gıdaya geçtik yeni yeni veriyorum pirinç ununu mama şeklinde nasıl diyosunuz Bilmiyorum da ben normal suda pirinç ununu karıştırıyorum pişiriyorum içine meyve bebe bisküvisi felan katıyorum muhallebi tarzında yediriyorum
Kursad_1201 Pamuk_bebegim42 henüz bebeğim çok küçük muhallebi olarak yiyemez ama pirinç suyunu azcık kıvamlı olarak verenler varmış ilk aylardan beri, onu merak etmiştim. Teşekkür ediyorum 🌸
Pamuk_bebegim42 Kursad_1201 Anladım canım sen annesi olarak en iyisini bilirsin sağlıkla büyüt bebeğini 😍🌺
Minikburun Minikburun 6 buçuk aylık.ben pirinç ununu yumurtanın sarısı ve muzla birlikte sabahları veriyorum çok az sadece kıvam vermesi için kullanıyorum bence çok iyi bişey değil pirinç unu tok tutması dışında pek bi yararı yok diyo doktorum