alerjikbebekannesi Sadommmmm 4 aydır kullanıyoruz başladığımda 20 günlük falandı. O olmasa ne şekilde olurdum bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mhmtaff Haticebegum94 bende yeni aldım bebeğim 2 aylık kaç damla vermem gerek 20 damla demiş ama eczacı
Mumsyyy Mhmtaff gunde 3 kere 8 damla dedi bana doktorum, cumartesi basladik bugun fayda etmemeye basladi.. napcagimizi sasirdik, biogaia yi oneriyor herkese doktora sorucam ama 5 ml biogaia atespahasi, gazlari gitsin de feda olsun ama neden bukadar pahali
Haticebegum94 Mhmtaff evet 20 ama bianda vermeyin isterseniz sabah 10 aksama dogru 10 verin gece yatmadan once vermeyin bence sanci yapiyor sanki
alerjikbebekannesi Mumsyyy biogaia gaz damlası değil probiyotik mide bağırsak düzenleyici. Evet faydasını gördüm ama tek başına yeterli değil bence yanına gaz ilacı mutlaka gerekiyor.
Mhmtaff Mumsyyy bize de günde 2 defa 20 damla demiş fazla mı olur acaba bizde salıdan beri kullanıyoruz daha çokta etki etti sayılmaz inş düzenli kullanımda fayda eder
Sadommmmm Benim kızım üç aylık biberonu alırken başta çok ağlıyor gazdan bence o yüzden aldım inşallah faydasını görürüm ya ağladım bugun sinirden kıyamet koparıyor mamayı verceğimde 10 15 dakika ağlıyor sonra alıyor içiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aselbade Sadommmmm ben bio gaia yi gunluk duzenli bi sekilde kullandim sancisi pldugunda da sap simplex kullandim doktorumuz bu sekilde demisti cok faydasini gordum nurse harveyse ek olarak bio gaia kullanabilirsinjz bence yinede doktorunuza sorun