Yms2019 Kizlar benm hamilelikte basur oluştu daha sonrada geçmedi şuanda da afedersiniz büyük abdestimi yaparken makat bölgesinde aşırı derecede kanama oluyor durumu böyle olan var mı acaba
Seyma_29_ Yms2019 benimde oluştu hemde 2 tane dr zeytinyağı sür demişti. Biri gitti biri hala duruyor ve aynı şekilde kanıyor.
Japonprenses Yms2019 5 senedir basurum 3 kere gittim muayene oldum hap krem verdiler bi ise yaramiolar yengem ameliyat oldu tekrarladi ameliyat diolar bana da tekrarlar die olmak istemiyorum
Seyma_29_ Yms2019 ekstradan dr gitmedim ben 40 muayenesine gidince doktoruma sormuştum. Bi muayene olmadım yani.
Seyma_29_ Yms2019 valla ihmal etmeyin derim utandığımız sağlık sorunları oluyor elbette ama ne kadar erken teşhis okadar kolay tedavi
Ssssssss Japonprenses basur çok mu aceba ? bende de var çoçuktan sonra oldu da geçmiyor nasıl dayanabiliyorsunuz o kadar kötüyse
Japonprenses Esross acı ve baharatli seyler yapar bol bol su icin kabiz olmamaya dikkat edin benim hamileyken öyle bi kanamam oldu ki düşük yapiyorum sandim meger basurum kaniomus
Esross Japonprenses İçtiğim suyun haddi hesabı yok lavobaya gide gele artık akşam ediyorum 😬😁 Allah korumuş canım ya ama gerçekten kötü bişey bu bsdur denen şey eşime diyorum ana olmak kolay değil diye gülüyor bna😁
Dilara412 Ben mardindeyim bir doktorda vardı bi krem yapıyorlar eczane de kendileri yapıyor. Bana da tavsiye etti bende kullanmaya başladım işe yarıyor gibi rahatladım birazda olsa