Koalalar Merhabalar, Bay Bay Night damla kullanıp memnun kalanlarınız var mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Kullanmış iseniz kaç aylık için kaç damla verdiniz?
614408eoa Koalalar yorumlarına baktm kiminde ise yaramıs kiminde yaramamıs süpeye kaldm bende ama almadım yarayp yaramayacagı belli degl ama deneyin siz isterseniz
dertlikerkenez Koalalar benim uyku problemlerim için doktorumuz bana önerdi ancak nörolojik etkilerinden kaynaklı 2 yaşından önce bebeklere önermediğini söyledi.
ahsenmomm Flashtv bende sipariş verdim deneyeceğim. Siz her akşam veriyor musunuz acaba nasıl oluyor ?
Flashtv ahsenmomm 1 hafta veriyorum 1hafta vermiyorum 5-6 damla şeklinde uyumadan 40 dakika önce veriyorum sonra mamasını yediriyorum yedirene kadarda uykusu gelmiş oluyor bi nevi uykuya geçişi kolaylaştırıyor
ahsenmomm Flashtv anladım, peki uyuduktan sonra nasıl oluyor uykuları bölünüyor mu etkisi var mı ona ?
Flashtv ahsenmomm yine eskisi gibi uyanıyor ama benim oğlum uyanınca oturuyordu şimdi mamasını verince direk dalıyor
ahsenmomm Flashtv anladım bizim uykuya dalmakta değil de sonradan sürekli uyanmakta problemimiz var . Bakalım işe yarar umarım. Teşekkür ederim 🎈