GunesliHayat Kızlar merhaba, Kocaeli’de yaşayanlar güzel saç kesimi yapan kuaför önerebilir mi?Özellikle Başiskele ve çevresi olursa çook güzel olur💕Söz konusu kahkül şakaya gelmez 🙈🙈
Semaylmz18 GunesliHayat canım İzmit çarşı Emine Tandoğan baya iyi ben hep gidiyorum İnstagramdan da bakabilirsin istersen
Sum87 GunesliHayat aa bende başiskele 🙈 izmitte eda kuaför vardı ben memnundum açıkken gidiyordum 🤌🏻😁
GunesliHayat Sum87 ben Bursalıyım,buraya 3 yıl önce taşındık.ufak tefek işler için gittiğim kuaför var ama gittiğim kuaförün kahkül kesimine güvenmiyorum.haliyle başka kuaförde bilmiyorum 🙈🙈 başiskelenin neresindensiniz?ben bahçecikteyim.
Sum87 GunesliHayat kahkul önemli tabi 😊 baska bende ağda için gidiyordum ama pandemide onuda bıraktım 🥺 karşıyakadayım bende 🎀
GunesliHayat Semaylmz18 çok teşekkür ederim öneriniz için.kahkül istiyorum ben hayatımda ilk kez deneyeceğim,öneriyorsunuz yani öyle mi? 🙈🙈🙈
Semaylmz18 GunesliHayat ben beğeniyorum hiç kehkül kestirmedim yanlız. Normal kesim ve boya için gidiyorum gayet iyi. Emine Tandoğan yazıp bir bakın isterseniz içinize sinerse eğer ki
GunesliHayat Sum87 bizim burası Seymen diye de geçiyor.asrın kardeşler pide salonu falan var onun oradaki kavşaktan dümdüz yukarı çıktınız mı bizim ev.kahveye beklerim 😂😂😂
Sum87 GunesliHayat aaa biliyorum korana bitince inşallah 😁 bende çocuk trafik parkı var bide moda pazarı ordayım hemencik beklerim 😁
GunesliHayat Sum87 moda pazarı dediğiniz eskiden pazar günleri kurulan pazar mı?o pazarsa her pazar gelirdim,pandemiden dolayı günü değişti mi bilmiyorum gerçi 🙈
GunesliHayat Sum87 tüh ya çok güzel pazardı üstelik hatta daha bugün dedim eşime o pazar noldu acaba diye.daha yeni kurulmaya başlmıştı pandemi patladı zaten 😔
GunesliHayat Sum87 merhabaaa daha önce moda pazarının orda oturuyorum falan demiştiniz ondan size yazıyorum tekrar💕 duyduğuma göre pazar yeniden kurulmaya başlamış pazartesileri doğru mu acaba?
Bussra1 İzmit merkezde yeni cuma caminin karşısında ladayıfcioğlunun yanında seda kuaför var orasıda güzel kesim yapıyor:) çarşı tarafına inerseniz(: