Alvin0 Kızlar bebelerinize burun tıkanıklığı için ne kullanıyorsunuz burun aspiratöru aldim hiç-bir ise yaramadı önerebiliceginiz bise varmı fizyolojik su alayim diyorum eşim korkuyor biz nasıl yapcaz diye
aysenurbahadir Alvin0 aspiratörun içine biraz fizyolojik sudan koyun damla damla daha rahat yaparsınız eczane şırınga ile veriyor ama şırınga ile korkuyor insan 😊
irva Alvin0 fizyolojiği sıkıyorum sonra da aspiratörle çekiyorum valla.Oğlum artık fizyolojiği görünce kafayı geri atıyor yapma diye 🤣
Ayazege06 Alvin0 Korkmanizi gerektircek bir durum yok ben de izotonik sulu serum fizyolojik kullanıyorum diğer burun damlalarindan daha iyi serum fizyolojik sıktıktan sonra burun aspiratoru ile temizliyorum .
Ozlemtgrlll Alvin0 ben siringaya su cekiyom burnuna akitiyom bir 2 damla sonra yumuşuyor ıçi pencereyi yuvarlayıp alıyom
tubaozlu aysenurbahadir bn şırıngayla veriyom korkulacak bişi yok sırınganın ihnesini cıkarıyon normal yerğne burnunu🤣
Ayazege06 irva Ayy benim oğlum da 6 ay 2 günlük serum fizyolojigi görünce mizirdaniyo yapma dermiscesine burun temizlerken savaşıyoruz resmen🙈
irva Ayazege06 Aynen öyle aspiratörle temizlerken kucağıma alıyorum ayaklarıyla artık beni tekmeliyor bırak diye ama mecbur napalım gece rahat uyusun 😀
Ayazege06 irva Çok öyle burnu tıkanmiyor cnm zaten bir sabah uyanınca temizliyorum bide uyumadan önce temizliyorum burnun tıkalı olduğunu fark edince günde 3 kez filan uyguluyorum serum fizyolojigi. Senin bebeğin kaç aylık
Doga23 Alvin0 korkma canım ben Bi taraftan sıkınca diğer taraftan tamamı çıkıyor nerdeyse çocuk yutmuyor bile kucağımda yapıyorum otururken. Yutsa da sorun değil birazcık basınclı sık aspiratör kullanma hem ödemlenir şişer zor nefes alır hem de kılcallara zarar veriyor