derodunya suan bi postta gördüm aklım karıştı degerleri az cıkmıs cocugunun vs tahminen oda dört damla veriyordu ben kilo bazında vegarafon mu tam adını bilmiyorum o veriliyor diye biliyorum siz kaç damla veriyorsunuz
ZuhreTarhan derodunya ikiside aynı vegaferon aile hekimliğinde ebeler veriyor 5-6 damla veriyorum ebe zaten bilgi veriyor
derodunya Balkupum2505 ne kadar süredir? vegarafon için bana saglık ocagı ilk bir ay 4 sonra kilosu kadar demişti ben hamileyken ferrum kullandıgım için ferrum verdim
derodunya ZuhreTarhan sağlık ocagı vermişti evet ben almadım ferrum veriyorum oda eczacı 4 damla demiş
Balkupum2505 derodunya 4 ayliktan beri kullaniyorux suan 9 ay 15 gunluguz. Vegeferon ve ferrumu saglik ocagi veriyo yani icerigi ayni kabiz falanda yapabiliyo
ZuhreTarhan derodunya ayına göre değişiyor çocuk doktoru söylüyor zaten söylemese bile siz yine bir sorun gittiğinizde
Sisli derodunya bizim doktorumuz her kiloya 1 damla vermemiz lazım dedi şuan bebeğim 10 kilo ve 10 damla veriyorum ferrum
Ayazege06 derodunya 4. Aydan itibaren 4 damla veriyorum hemşiremiz o konuda her hangi birşey söylemedi şuan 6 ay 2 günlük hala 4 damla veriyorum