Trnc2009 Bir Instagram sayfasinda 6+ ek gıda olarak bir çok tarifte gördüm. Ama yulaf kullanmadgm bir ürün. Pureleri fln çok katilastirmaz mi ki. 6. Ayda uygun mu sizce kullanan var mı. Çok faydaliymis da alsam mı diyrm
ErkekkAnnesii Trnc2009 ben kullanıyorum yulaf unu kahvaltısınada ekliyorm bebe bisküvisi yaparkende kullanıyorum katı olmuyor katı olursa suyla yada sütünüzle açabilirsiniz
defnesmomm Trnc2009 bence almalısınız, harika bir protein kaynağı 💜 pankek, bebe bisküvisi, tencerede pişen bebek keki yapımında filan kullanılıyor. Çok faydalanırsınız 💜
ErkekkAnnesii Miniminnak22 2 çay bardağı yulaf unu 2 çay bardağı tam buğday unu 2 çay kaşığına yakın keçi boynuzu özü tereyağı ben göz kararı kattım ama 100 gram 125 gram civarıydı sanırım açmak içinde birazcık su tabi ekleme yada azaltma yapabilirsiniz cıvık yada kuru geldiyse bugün bu tariften yaptım irmik de katılıyor ama bence sertleştiriyor diğer sefer katmıştım bu sefer katmadım pekmez de koyabilirsiniz ben keçi boynuzu özü kullandım pekmezi de yedirirken ilave ediyorum yoğurt koyabilirsiniz daha kıtır yapıyor yoğurdum bitmişti ben koymadım
Vanilya Trnc2009 pankek yapıyorum unundan. Yulaftan da haşlayıp yoğurdunun içine az da meyve öyle yediriyorum güzel oluyor
Agustosbocegi Vanilya hangi meyve atıyosunuz . bebeğim yoğurdu hiç sevmiyo sizin ki gibi deniyim belki yer 🙈🙈
Vanilya Agustosbocegi yarım elma rendeliyorum cam rende de. Çok az da muz ama bazen canım. Çünkü çok çabuk kabız oluyor. Kabız ise gün kurusu haşlayıp rendeleyip atıyorum. Benimki de sade yoğurt asla ve asla yemez. Bu şekilde yiyor
Agustosbocegi Vanilya aynen öyle sade yemiyo çok çabukta kabız olduğu için daha muz tatdıramadım 🙈 elmayı deniyim bu arada armutta olur mu ? çok seviyo armutu 🙈
defnesmomm Gaaak benim kızım 1 yaşında, sütle pişiriyorum. 1 yaş altı ise bebeğiniz, su ile pişirebilirsiniz. Kıvam çok katı olduğu zaman formül mama ya da anne sütü ekleyip yumuşatabilirsiniz.
Elfydr Trnc2009 ben kullanıyorum. Yulaf da yulaf unuda . Koyulugunu su yada anne sütü ile ayarlayabilirsiniz. Yulaf hem kabızlığı da önlüyor.
Gulllernnn Yulaf kullanıyorum. 1 kasım yulafı bir su bardağında kaynatıyorum yoğurt ve meyve ile veriyorum severek yiyor bebişim