aslanbahar 3 ay 11 günlük bebeğim bir haftadır kucağımdan inmiyor yatağına koyunca ağlamaya başlıyor kalkmak için kendini öne doğru kaldırıyor sizlerin 4. Ay atağı ne zaman başladı kaç gün sürdü delirmek uzereyim
theAna aslanbahar 4 ay atağı uzun sürüyor. 35 günmüş. Biz de yeni yeni düzelmeye başladık. İnternetten hesaplayabilirsiniz siteler var bunun için. 😇
Yahmir aslanbahar atağın 27. Günündeyiz. Çok sakin geçiyor 🤗 geceleri uyanmıyor gündüzleri uyuyabiliyor sütünü içiyor 😃
NNF19 aslanbahar 15.16 haftalarda başlıyor 19.hafta ortalarına kadar devam ediyor maalesef. Çoook zor,en zor 😜
aslanbahar theAna hesapladım da 40.haftaya göre hesaplıyorum atağın başlamasına 2 gün var diyor 38. Haftaya göre hesaplıyorum atağın bitmesine bir gün var diyor kafam karıştı iyice :)
theAna aslanbahar ben doktorun söylediği tahmini doğum tarihini yani 40 haftayı doldurduğu tarihi yazıyorum tutuyor. Sizinkisi de başlamak üzeredir Allah kolaylık versin 🌸
theAna aslanbahar çok zor, sabır gerektiriyor. Yorucu ama güzel de bir yandan. Uyku düzenimiz oturmaya başladı yeni şeyler öğrenmeye başladı iyi tarafından bakın hep 😇
aslanbahar theAna güzel tabiki de hiç kimse yardım etmeyince inanılmaz yoruldum sürekli kucakta bel ağrısından ben uyuyamiyorum iyice yorgunluk çöküyor siz kanguru kullanıyor musunuz peki
aslanbahar theAna benim oğlan kanguruyu da sevmedi allahım yarabbim inanır mısın kollarım mosmor oldu
theAna aslanbahar yaa yazık 😑 kanguru da bel ağrıtıyor bir süre sonra bebek arabasına yatırıyorum benimle geziyor evin içinde 😅 dışarıda kullanamadık evde işe yarasın bari
hyena08 Bizde aynı durumdayız 4 ay 3 günlüğü 2 haftadır oğlumu tanıyamıyorum bitmeyen çığlıklar memede boğuşma aniden gülerken ağlama uykuya direnme derin uyumama hepsi var yakında çıldırcam bende Allah yardımcımız olsun 😐😒