Momkids Bi beceremiyorum şu işi ya serum fizyolojikle olmuyor birşeyle temizlemek istesem izin vermiyor ne yapmak nasıl yapmak gerek
Aycan5454 Momkids serumla temizletmiyor asla burun aspiratörüyle de temizletmiyor sadece tel tokayla temizletiyor bende tel tokayla temizliyorum :)
Gularsl07 Momkids ben siringa ile serum sıkıp yapiyordum tuzlu su yaptim 3 gundur bi sorun yok duzeldi sukurki
Momkids Aycan5454 işte benimki ona da izin vermiyor çıldırıyor sonra da nefes sıkıntısından uyanıp duruyor 😕
Ddemirr Momkids biri yardım edecek yan çevirip elini kolunu tutup sıkcaksınız, biraz zorluyorlar ama ben böyle yapıyorum
Momkids Ddemirr ya öyle yapılır da travma yaratmak istemiyorum çocuğun üzerinde bi kere öyle yaptık babasıyla çok hırçınlaştı😁
Minikpandalarinannesi Momkids çekmeliler var pompalılar zor oluyor bende önce burun damlasını verıyorum sonra otri bebenın burun aspiratorleri var onu kullanıyorum cekmelı nefesınle cektıgın ıcın içindeki hepsi çıkıyor bıde üstüne hapşurdumu tamam 🙃
Gularsl07 Momkids kiyamam ya zorlada yaap aglasada benimkide agliodu bak sesi kesiliodu simdi gecti hergun temizledim
Busrminel Momkids otribebe sıkıp yüz üstü yatırın tabi yanında siz olun muhakkak yüz üstü yatırınca akıyo kendisi temizleniyor
Nurer Ben YouTube da izlemiştim bi parmağı mı emzik niyetine agžına veriyorum o sırada sıkıyorum serum fizyolojiği
Atalaysmom Momkids ben sağ memeye yatırıp bir burnunu diğer memeye yatırıp diğer burnunu temizliyorum 😂😂 yoksa imkanı yok çengel iğneyle temizliyorum