ebrusmsk Merhaba ankara da oturanlar yardimci olabilir mi,,? 4 aylik bebegim var sunnet yaptırmak istiyorum. Devlette kime yaptırdınız? Ucret alıyorlar mı? Ve hangi bölüm bakiyor.?
Gencanne_19 ebrusmsk ben gazı Hastanesi’nde yaptiricam. Orada Annem çalışıyor. Ücret yok diye biliyorum. Ama 6 aydan önce yapmıyoruz demiş. Biz de 7. Ayı bekliycez.
ebrusmsk Gencanne_19 gaziyi aradimda sunnet yapılmıyor pandemiden dolayi dediler. Gata da yapmıyoruz dedi. Sehir hastanesine ulaşamadım mesailer o dolmuş napcam bilmiyorum
Gullcann Gencanne_19 Merhaba sünnet ile ilgili araştırma yapiyordum. Daha önce yorum yapmışsınız yinede sormak istedim. Gazide yaptırmayı düşünüyorum bende. 6 aydan önce yapmiyorlarmis. Birde olduysaniz lokal mi genel mi oldu. Lokalse yaninda olabildinizmi aldilar mı sizide
Gencanne_19 ebrusmsk hmm bilmiyorum. Ben anneme sordurttum 6. Aydan knce yapmıyoruz. Şu an da zaten yapamayız pandemiden dolayı demişler.
ebrusmsk Gencanne_19 tanıdık olduğu içindir.😆 benim bebek 4 aylik ama yeni dogana bile yapani duydum ama iş başa düşünce doktor ve hastane bulamadım
ebrusmsk Gencanne_19 ozel de bakıyorum ama çok uçuk kaçık fiyat verdi lokman ve koru hastanesj . Eryaman da oturuyorum ve sunnet yaptırmam gerekiyormuş
Gencanne_19 ebrusmsk hmm Akdere taraflarında Ilgın diye bı özel var. Orada 600 e yapıyorlar. Düşünürseniz 😊