Endy20 Bebegim tam 3 aylik bugun doktor ilk doz rotavirusu yapti. Rotateq 3 doz olanini tavsiye derim ama tercih tabiki sizin dedi. Bizde doktoru dinleyerek rotateq olsun dedik. Ama heryerde 2-4-6 aylarda olmadi gerekir diyor. Bizim doktorumuz 3-5-7 aylarda olcak dedi acaba bir sorun olurmu ya docent dr ama yinede endise ettim nedense
Gzde34 Endy20 merhabalar bizde rotateq olduk dün ilk dozu 3,4,5. Aylarda yapacak doktorumuz ama dünden beri aşırı huzursuz ve gazı var normalde gaz sorunumuz baya hafiflemişti acaba sizdede var mı ? Aşıdan kaynaklımı acaba diye düşünüyorum gaz olayını.
Diclederin Endy20 merhaba bizde rotarix kulandik 2 dozu bu ay sonu yapilicak. Rotarix ve rotatekin icerikleri ayni demisti eczacimiz ve doktorumuz o yuzden 2 doz olani tercih etik
Endy20 Fatmacicek yani yanlis olan bisey dimi 3. Ay normal ama bize 3-5-7 dedi docent dr ozel muayenehanesinde acaba dedim daldimi unuttumu bebegin 3 aylik oldugunu
Endy20 Gzde34 merhaba acaba bende ayni sekilde 3-4-5 aya cevirsem olurmu cunku 7 ay olunca menenjit asisini yaptirmayi dusunuyorum baska asi olsun istemiyorum. Doktorum 3-4-5 de olur 3-5-7 de olur dedi
Buralardayeniyim16112020 Endy20 dogru demis doktorununz en geç ilk 15 hafta içinde yqpilmali diyor doktorlar 3.5 ay bitmeden bizde yaptırdık YouTube da osman gonulal rotavirus videosunu izlemenizi tavsiye ederim içiniz rahat eder sevgiler