PnrB Merhaba arkadaşlar yengem 6 ay önce normal Doğum yaptı vajinası çok deforme olmuş bu yüzden estetik düşünüyor aramızda yaptıran var mı komplikasyonları neler bilgilendirir missiniz?
hunilimomm PnrB bilgim yok canım deforme olmuş derken genişleme felan mi olmuş? Bende. Normal doğum yaptım merak ettim dikişte felan mi bozukluk oldu
PnrB hunilimomm canım bebeği iriydi sarkma olmuş birde cinsel açıdan hissizlik varmış çok büyük dedi Doğum yapan doktor estetik yapalım demiş
hunilimomm PnrB anladım geçmiş olsun canım bulunduğunuz ilde felan güzelce araştırın ben Ankara da bi doktor takip ediyorum o da yapıyor ama büyük ihtimal pahalıdır diye sadece takip ediyorum. 😂
PnrB hunilimomm vallahi hiç bilmiyorum fiyat aldımı aman kadın olmak zor be 🤦🏻♀️ Meme sarkar orası yamulur tüysü bitmez allah güç versin bize
FHKK PnrB İşte annelik kadınlık o kadar kutsal ki. Keşke bütün erkekler hanımına annesine değer vermeyi öğrense 😔 Gercekten zor herşey .
PnrB FHKK vallahi bacım içinde allah korkusu merhamet varsa o adam adamdır merhametsiz anlayışsız adam düşman başıma vermesin.