Baharayazela Selam anneler ikeanım söderhamn köşe koltugunu kullananlar varmı memnunmusunz kullanişlimi bende düşünüyormda kahverengi bej rengini ☺️
Deletedmom5447 Baharayazela bu nasil bilmiyorum ama koşekoltuklardan genelde pek memnun kalan olmuyor
Mom091 Baharayazela ikeanın ki değil ama bende de var L koltuk. Tek başınayken çok rahat ama kalabalıkta bardak gibi yan yana dizilince komik oluyor. Kimseyi göremiyorsun falan. Halaya girmiş gibi oturuyorsun öyle😁 modeli çok güzel görünüyor ama☺️
Katya Baharayazela salonumda değil tv izlediğimiz ufak bir oda var onda köşe takımı kullanıyorum. Ikea ürünleri kaliteli genellikle ama köşe koltuğu salon İçin hiç tavsiye etmem. Çok kullanışsız oluyor emin olun. Benim kullandığım modelin sizinkiyle ilgisi yok ama yine de söylemek istedim. Bu arada benımkı şu https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/kanepeler/yatakli-kanepeler/90284645/angsta-yatakli-kose-kanepe.aspx
SeverusSnape Baharayazela oldukça rahat ve kaliteli. İkeanın çoğu mobilyasından memnunum, arkadaşımda evlenirken bu köşe takımından almıştı salonuna. Hem şık, hem de rahat. Yayılıyorsun üstünde :)
Baharayazela Katya hım teşekkürler görünüştr çok şık duruyorda kullanimda nasil oldugunu bilmedigim için dogrudur☺️