Cagla-92 Kızlar sizlerin bebeğinize yarayan ve kilo aldıran mama hangisi??suanda aptamil kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum bu arada mama ve meme şeklinde devam ediyoruz
Zeynepsevgi Cagla-92 canım bizde 1 aylık olduk en başından beri hipp veriyorum ben gece bir kez veriyorum bazen doymuyor gün icindede veriyorum memnunum ben sindirimi kolay kilo alımıda gayet iyi dedi doktorumuz
Aslihanenes Cagla-92 bende mama ve meme olarak devam ediyorum sma kullaniyoruz ne kabızlık yaşadı oğlum ne kilo sorunu maşallah güzel ilerliyor kilosuda
Cagla-92 Zeynepsevgi bende ilk başta hipp kullanmıştım sonra kendi isteğimle aptamil e geçtim çok mama olunca piyasa da kafamda karıştı açıkçası tesekkür ederim sağlıkla büyütün bebişinizi 😊
Cagla-92 Aslihanenes bende aptamil de yaşamadım gaz sorunu genelde herkes gaz yapıyor diyor ama ne bileyim doktor kilosu da iyi dedi ama değiştirmek istiyorum
bsrt Aslihanenes bende öyle kızım 9 aylık 9.400. Kilosu gayet iyi dedi doktorumuz en başından beri Sma optipro kullanıyorum kabızlık hiç yaşamadık şükür
PnrB Bende sma optipro kullanıyorum fakat bizde gaz yapmaya başladı özellikle bu gri kapaklı ilk sarı kapak kullandık şimdi sma comfort da geçicez gazlı bebekler için dediler eczaneden siparişle aldık bekliyoruz gelmesini.
sarilokumumm Cagla-92 bizde aynı şekilde gidiyorduk aptamille başladım sonra gaz sorunumuz oldu biraz hipp combiyotik e geçtim 2 kutu bitirince aptamile geri döndük pek kilo almadı bir de doktora danıştım bebelac alıcaktım anne sütüne en yakını aptamil diyince tekrar aptamil aldım