Dn123 bianneeee Ahmet Ümit kitaplarından beyoglunun en güzel abisi zülfü livaneli den mutluluk serenad son ada Agatha Cristie den dogu ekspiresinde cinayet 1984 Ahmet Ümit kırlangıç çığlığı
Arven10 bianneeee Trevanian -Şibumi Ahmet Ümit in tüm kitapları Vedat Türkali- Birgün Orhan Pamuk- Masumiyet Müzesi, Kara Kitap Mario Kevi- Kunapark Kapandı Hakan Günday- Kinyas ile Kayra, Az, Daha Marquez- Yüzyıllık Yalnızlık , Benim Hüzünlü Orospularım Kazancakis- Zorba Bu Kitaplar benim favorilerim hepsi birbirinden etkileyici tavsiye ederim😊
2lokummannesiii bianneeee Uçurtma Avcısı Bir Kürt Sevdim Ve Dağlar Yankılandı Stefan Zweig kitapları Livanelinin kitapları Böğürtlen Kışı (Sarah Jio) İncir Kuşları ve Piruze (Sinan Akyüz) On Küçük Zenci Simyacı … Bu liste uzaaaaaarrr gider😂😂
Balbebek_Egemen bianneeee SON KIZ nadia murad yazarı gerçek bir hikaye bende alicam okumadım çok merak ediyorum elinde olan varsa hediye etmek isterse seve seve kabul ederim
Misterious 1984, az, hayvan çiftliği, huzursuzluk, uğultulu tepeler, belki keşke neyse, aşkın celladı, tanrının tarihi, beyaz zambaklar ülkesinde, stephan zweig kitapları. Aklıma şimdilik bunlar geldi