Kbrargd12 Arkadaslar bebegim 5 ay 7 gunluk 4 gundur huzursuz hic biseyi begendiremiyorum surekli bağırıyor alti temiz karni tok gaz sancisi yok ama surekli bi bağrışma icinde oyuncak veriyorum yok arabasina bindiriyorum yok yurutece koyuyorum yok hic bisey istemiyor bagiriyor uyumak bilmiyor aranizda boyle bi problem yasayan oldu mu olduysa ne yapti? Yardim 😤
Keziban Kbrargd12 bizimki de öyleydi gerçi hâlâ öyle bi baktım diş çıkacak yer beyazlamis belki sizinki de diş cikariyodur
Kubraozdemirr Kbrargd12 evet benimde oğlum beş ay bir haftalıj sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz ama sakin kalmaya çalışın nasıl ki bizim diş ağrımız oluyo kafamızı duvara vurasımız geliyo onlar da öyledir emin olun 🙏🏻
Kubraozdemirr Kbrargd12 evet benimde oğlum beş ay bir haftalıj sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz ama sakin kalmaya çalışın nasıl ki bizim diş ağrımız oluyo kafamızı duvara vurasımız geliyo onlar da öyledir emin olun 🙏🏻
Kbrargd12 İdrar enfeksiyonu veya dis olanilir dedi doktor idrar tahlili verdik bakalim sali gunu cikacak sonucu insallah bisey yoktur
MomTubamom Kbrargd12 ben paranax fitil veriyorum böyle 5 gün falan durmayınca sonra düZeliyo heralde ağrısı oluyo yavrucakların