Edaedaeda Sab simplex Biogaia Metsil Zinco Bunlar dışında bildiginiz gaz damlası önerisi varsa yazabilir misiniz güzel anneler 🌼
2015 Edaedaeda benim iki kızım da kolik ti ilk kızıma biogaia iyi geldi ikinci kızıma metsil damla işini bence bebeğinize göre belirleyin hangisi iyi geleceğini fark edersiniz
FatihKaan Edaedaeda ben şu an mestil kullanıyorum canım ama biagai diye bi damla varmış onu sor doktoruna bende sorcam hafataya kontrol var o iyi diyorlar genelde birde nurse diye bi şurup var damlasıda
Edaedaeda Ziyangil Bunu cok arastirdim benim bebegm 7 aylik asiri gazli hala devam ediyo gercktn bu işe yarar mi acaba
Ziyangil Edaedaeda canım ben gece için olanını kullandım yatmadan yarım saat önce içiriyodum bize yaradı ya saat başı kalkıyodu normalde 8 aylık benimki de geçti şuan ama kullanmıyorum inşllah sana da yarar
Edaedaeda Aselinnannesii nurse harveys bunu bende denicem sab simplex 4 kutu kullandm kullandkca bünye alisti galiba etki etmiyo artik
Edaedaeda FatihKaan biogaia kullandm gaz ilaci degil o bagirsak duzenleyici . Biogaia ve ayni anda gaz ilacida kullandm ikisi bir arada ama demkki ne yapsam fyda etmiyo
Aselinnannesii Edaedaeda ben 4. Ayina girdi biraktim bağırsakları tembelleştiriyormuş gaz damlası oyle bi söylenti var. Bizim de tuvalet sorunumuz vardi gerçekten onu bıraktıktan sonra kendisi cikar oldu tuvalete
Olric11 Edaedaeda biogaia Probiyotik ve Nurse harveys colex yazdıklarınız kullandım oğlum kolik bize en son bunlar iyi geldi
Zeyynooss Edaedaeda mommys bliss gripe water night . Memnun kaldık bizim bebiş de işe yaradı hem de kolik bebek 👍 tavsiye ederim.