ZeynepAyla 6 aylık olacağız 5 gün sonra hâlâ gaz sorunu var. Bitmedi çilesi 😢 Rezene, anason, kimyonlu su, zinco, nurse hurveys, bio gaia, acı elma yağı hiç biri işe yaramadı ne yapılabilir başka? Ne kadar sürer daha böyle acaba, bitmeyecek gibi..
22122020 Allah yardımcın olsun blki bebeğinin gaz değl başka bi problemi olabilir yanlş anlama beni lütfen bi yeri ağrıyodur , belki ev sıcaktır , kaşınan bi yeri vardır. Dişleri kaşındığı içinde ekstra huzursuzdur . Bide öyle düşün. Sıkma canını biter inş
Sunaa5 Bizde iki buçuk aylığız ikiniyor bazen çıkarıyor gazını bazen çıkaramuyor. Biogaiga kullanyrz ama fayda etmiyor. Doğal biseyler denemek istiyorum ama korkuyorum da . Kimyon ve ya rezene vermek doğru mu
Krhn2021 Sunaa5 rezene çayınızdan 1 çay kaşığı sorun yapmaz 1. Ay 18 günlüğüz veriyorum arada hem siz için hem bebeğinize verin yüz üstü elinize yatırın ve iki parmağınız ile sırtına yukarı olacak şekilde sıvazlama yapın
Aselbade Sunaa5 zinco damlada rezene var dogal ve bitkisel damla gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz
ZeynepAyla Sunaa5 doktor verme demişti kendin içince süte karışıyor zaten. Biogaia bizde de işe yaramadı.