Ayprens Nasılsınız güzel anneler bu aylarda olan bebişleriniz neler yapıyor oğlum çok huysuz dışarı çıkarıyorum kendini yerlere atıyor yeme reddi var köpek dişleri çıkıyor 4ü birden geceleri hep memede uyuyor sizde durumlar nasıl
Ziyangil Ayprens benim oğlum daha 8 aylık sağ alt dişi damaktan göründü acaba ne zaman uzar diye heyecanlanıyorum bende 😍
Oznurckose1 Ayprens merhabaa🌸bizde 15 ayın içindeyiz yeme reddi yalandan ağlak haller bağırmalar kahkaha atmalar bir sürü şey var 🥴 koştur koştur evin içindeyiz dişler de zorluyor bazen en sevdiği şeyleri bile yemiyor bakalım ne zaman çıkacak dişler🙄
minikbaykus Ayprens bizimki de 13 aylık. Hangi odaya gitsem peşimde sabaha kadar memede. Azilar çıktı bizimde. Köpek dişler yok görünürde ama damagi beyaz. Bakalım inşallah geçer bu huysuzluklari. Canlari çok acıyor demekki kuzuların. Bizimle teselli buluyorlar
izmirlokma Ayprens fenayiz uyku duzenimiz bozuldu atak haftasi da tuzu biberi oldu asilesmeye basladi inanin cok zorlaniyorum ve tek basima bakiyorum tek yardimcim esim allah hepimize guc kivvet sabir versin 🤲
Ayprens Ziyangil iki haftaya kalmaz tamamen çıkmış olur inşallah çok rahat çıkarır bütün dişlerini ❤️😇
Ayprens Oznurckose1 zaten hep dişten oluyor bu yemek reddi inşallah rahat çıkarır diğer şeylerde aynı biz zaten 😂
Ayprens izmirlokma ah kuzum bende aynı tek başımayım hep tektim zaten Allah yardımcımız olsun ağrılarını sızılarını dindirsin rabbim evlatlarımızın