Aysenur25 Kızlar bebeğinizi öperken teri tuzlu oluyo mu benim kızım da topuk kanında kistik fibrozisi yüksek çıktı ikincisinde normal çıkmıştı şimdi öpünce tuzlu geldi bana acaba her ter tuzlu mu oluyo bilgisi olan var mı ?
merve5561 Aysenur25 bebeginiz hala tuzlu mu terliyor dr a görürdünüz mu benim de kızımın kafasinin ön kısmi ve alnı tuzlu oluyor
Nebicimanne Aysenur25 topuk kanindan bisey cikmamisti 2 aylikti detayli kan tahlili yapildi ordada bisey cikmadi ama kizim hep tuzlu terler herifler gibi 😁😁😁 bence normal bi durum anormal bisey olsa doktor soylerdi 🤷♀️
merve5561 Bsrerkk bebeginiz hala tuzlu mu terliyor benim de kızımın kafasinin ön kısmi ve alnı tuzlu doktora görürdünüz mu
Aysenur25 merve5561 doktora ben kistik fibrozisi sordum öyle bebekler çok hastalanır ağır vakaları olurdedi sizin bebekse o hastalığa benzemiyor diyince rahatladı içim ter tuzlu olur zaten dedi
fduygum korkma sen Allahın izniyle büyüyo annesi oda artık terliyo tuz üretiyo atıyo dışarıya bütün bebekler öyle olur
merve5561 Bsrerkk bizim de topuk kanından aramadılar demek.ki temiz çıktı şimdi teri tuzlu olunca korktum ama nefes alıp vermede bir sıkıntısı yok hic bronşit zatürre falan da olmadi
merve5561 Bsrerkk işte bilmiyorum internette tuzlu ter yazınca hemen kistik fibrozis çıkıyor çevremdekiler de ter tuzlu olur diyor