Hepinize merhaba güzel anneler 🌸 oğlum 8 ay 13 günlük 1 haftadır huysuz özellikle geceleri bir kaç sefer feryat figan ağlıyor uyanıp uyuyor bir kaç kez sonra uyuyor güzel ve bir kaç gündürde gündüzleride zor uyuyor normalde emerek uyuturdum ellerimle oynardı pıt pıt yapardım uyurdu ama şimdi ayağımda sallıyorum bazen ayağımdada durmuyor memede sakinleşiyor uyuyor değişiyor kulaklarıyla oynuyor ve kafasınıda arada sağ sol yapıyor ama ağlaması yok dişde şişme yok yani sebebi diş mi bilmiyorum ama belirtileri var benden ayrılmak istemiyor yatağına tam yatırıcam yakamdan tutuyor feryat figan ağlıyor kucağımda sakinleşiyor bugün alnı sıcak geldi gibi ölçtüm ateşi 37 ye yakın gerçi 37 ateş olmuyor ama ben gene takipteyim çıkmasın diye calpol vs vermedim dün vermiştim eşimede tedagil diş granülü almasını söyledim işe yarar mı bilmiyorum diş jeli yani dişin belirtileri var ama kulakla oynama huysuzluk vs ağlaması yok şükür ama diş etinde şişme yok dişine masaj yapınca rahatlıyor öncesinden gelen belirtiler galiba eline pırasa vs veriyorum kaşısın diye oğlumu rahatlatmak için ne yapabilirim? Evde hazırladığınız kür var mı? Sizler diş zamanı öncesinde neler yapıyorsunuz?