cicer0 2 ay 16 günlük bebeğim var. 3 gün önce 3 tane aşısı yapıldı, 3 gündür ne kadar emerse sızdırma şeklinde kusuyor. Biraz zayıfladı gibi, zaten asi sonrası inanılmaz huysuzlasti. Benzer problem yaşayan var mi diye yazmak istedim. 😐😐😐
Ayaniz cicer0 bilmedigim icin soruyorum neden aynı anda 3 aşı yapıldı? Her ay 1 tane olmuyor mu:( yazık yavrucagıza fazla geldi belkide
Betullnaz cicer0 aynı durumdayız 2 aylık aşısı yapıldı 3 adet o günden beri çok huysuz sürekli kusuyor ne yapacağımı şaşırdım
Azizarifim cicer0 canim gayet normal keyfi kactigi icin memeden umut bagliyor fazla emiyor onu kusuyor buyume atagi gecirebilir karma asi olduğu icin kolu bacagi aciya bilir kussada bol bol emzirin fazlasini atiyodur
Sedaaay cicer0 kusma bnm bebeğim de 30.günden beri var 2ay 3günlük sızdırma değil aşırı kusuyor napcam bilemiyorum artık sasırdım kaldım gerçekten
cicer0 Ayaniz karma asi verem ve zatürre aşısı yapıyor sağlık ocaklari bu ay. maalesef ben verem diye aklımda kalmıştı sadece onlarda sormadan yaptilar. o anda düşünemedim baska gun gelelim onlarida aonra yapin diyemedim .
Ayaniz cicer0 bizde 1 aylıgız banada öbür ay verem asınız var dediler aklımızda bulunsun hepsini yaptırmıyım bari bende :/