Cagatayinannesi Daha önce sandık görevlisi olan var mı? Öncesinde bi kurs varmış sanırım ne kadar sürüyor bilen var mı?
Birbilen Cagatayinannesi öyle bı konferans veriliyor mu bilmiyorum ama benim yaptığım dönemde o gün 7 de sandık başında olduk sandık başkanı ne yapacağımızı anlattı o şekilde
Aysrnns Cagatayinannesi yerine bağlı il yani seminer tadında geçiyor slayt sunuyolar bir bir buçuk saat sürer bence
Bulin Bir gün sürer konferans gibi düşün. çıkışta sandık kurulu başkanı çuvalı teslim alır genelde. Bir günden çok sürdüğünü hiç görmedim.
Cagatayinannesi Memur görevlisiyim ilk defa gidicem ilçe secim kurulundan başvuru yaptım 27 sinde eğitim vereceklermiş sabah 10 da da. 1.30da iş başı yapıyorum aynı zamanda yarim gün çalışıyorum ondan sordum ise gidebilir miyim yetişir mi diye
bebegimomer Cagatayinannesi Ben geçtiğimiz seçimlerde görev almıştım. 1 buçuk saat kadar sürmüştü. Okulunuza bi sorun belki hiç gelmeyin o gün izinlisiniz diyebilirler.
bebegimomer Cagatayinannesi yaa 🙈 secim görevi diyince direkt öğretmen olduğunuzu düşündüm. Kusura bakmayın 😊