Ylmzkbra06 1 Ay oldu oğlumda sarılık geçmedi. Dr dün idrar ve kan testine bakti çok şükür temiz cıktı. Ve anne sutu sarılığı dedi. Peki kaç ayi buluyo tam olarak geçmesi . Bol bol emziriyorum ve bol bol çişini yapiyo ;)
Sibellaa Ylmzkbra06 3 aya kadar uzayabilir bizim 2 ay sürmüştü. Sarılık göbek düşene kadar tehlikelidir sonrasında korkmanıza gerek yok. Boz bol emzirin arada bi su verin çişiyle sarılığı atsın.
Kavunicibalik Ylmzkbra06 ek olarak hiç bir şey vermenize gerek yok. Bol bol emzirin gitsin. Tahlilleriniz temizse sıkıntı yok. Bizimki 2 ay kadar sürdü. Bebişin renginin açılması da 5-6 ayı bulabilir.
Dilekkkkkk Ylmzkbra06 120 gün içimde tamamen geçiyor zararsız korkma canım bizim 3 aylık oldu 15 gündür falan tamamen sarı renk gitti gözlerinde
Ylmzkbra06 Kavunicibalik çok şükür temiz cıktı. Dr da 3 aya kadar sürebilir dedi. Ama değeri 12 cıktı. Korkulacak bisi yok dedi . Insan yine de bi korkuya dusuyo:)
Ylmzkbra06 Kavunicibalik ve bol bol çişini ve kakasini yapiyo. Akşama kadar en az 7 8 bez değiştiriyorum
Kavunicibalik Ylmzkbra06 bizimki de 1 ay boyunca 12de takılı kaldı. Sizi çok iyi anlıyorum. Boşuna endişelenmiştim. Siz de endişelenmeyin. Geçecek annesi 🌸
Ylmzkbra06 Dilekkkkkk ay HADI inşallah ya . 30 u gitti 90 günümüz kaldı o zaman:)) çok şükür değerleri temiz cıktı. Çişinde de kakasinda sa sorun yok yapiyo bol bol :)
BiciNanaMusi Ylmzkbra06 canım bizimde 2.5 aylıkken geçti 😊 anne sütü aldığı için geç gecebiliyormus doktorumuz zararsız demişti 😊
Alazcns 65 gün sürdü bizim de yeni yeni rengi kendine geliyor. Çok kafana takma çevreyi de çok dinleme geçiyor canim