Ruhh Bebegim 4 ayına girdikten sonra huyu cok degiştş uyumak bilmiyor sürekli aglıyor ateşi var burnu tıkalı acaba dişimi cıkacak ondan mı yardım kızlar 😔😔
Burcutuna Ruhh ay al bendende o kadar uyanık olduğunda sürekli mızmız uyanacak diye çok korkuyorum o yüzden 4+10 aylığız yaklaşık 2 haftadır böyle çok huysuz bu aralar atak haftasınıda geçti neden ki aceba diş olabilir ama erken gibi geliyor
Sumeyra_bal Ruhh benim oglumun da burnu cok tikaniyor doktorun serum yazsin güzel temizliyor burnu aciyor rahat uyuyor
Gonul_celen Burcutuna 4. Ay 12 günlüğüz ve 2 gündür hiç atlamadığı kadar ağladı uykusu var uyumak istiyor ama anlamsızca ağlıyor her yöntemi deniyorum asla sakinleştiremiyorum :( emzirmek istiyorum ona da cıldırıyor kucakta gezmek bile kesmiyor
Ruhh Burcutuna banada erken geliyor bende aynı uyanacak diye evde tık ses yok aman uyanmasın diye önceden uyanır ama aglamazdı şimfi uyanınca durmadan aglıyor
Burcutuna Gonul_celen aynı şekilde bizde öyle heryolu deniyorum hala ağlıyor hiçbişekilde memnun olmuyor uykudan çığlıkla uyanıyor uyumak istedğinde ağlaya ağlaya zorla uyutuyoruz ne oluyor böyle yahu bu ay ne kdar zormuş dedikleri gibi😢
Gonul_celen Burcutuna hem çok eğlenceli her gün yeni bir şey keşfediyoruz hem çok yorucu gerçekten de huy değişti devamlı oturmak istiyor ama ztn oturamıyor devamlı söyleniyor da söyleniyor
Sltn 7 ayligiz bana deseler ki hangi ay dehsetti derim ki 4. Ay😂 uyku gerilemesi+1 ay süren atak.yapilmasi gereken bunlara ilgili yazilari okuyup süreci doğal karsilamak.geçici olduğunu unutmayın.tek şey sabır.gece uyumamak gündüz uyumamak huysuzluk aksilik hepsi vardı. Geçiyor merak etmeyin sadece biraz uzun sürüyor.😊
Muhteriz Ya benim bebeğim 3 aylık ama bu 4. Ay vakaları hep var bizde uyku dışında. Bilmiyorum erken değil mi ama diş belirtileri var kızımda 3 gündür huysuz uyku yok kulaklarını çekip duruyor salyası çok var ve emmek de istemiyor napcam bilmiyorum