Firstbaby Arkadaşlar bıktım artık hergün bez sızdırıyor. Gece değştiriyorum uykusunda sabaha geri sızdırmış oluyor. Sleepy kullanıyorum 5 numara. Bide bebeğim çok hareketli. Siz ne kullanıyorsunuz sızdırmayan beze ihtiyacım var
tubaozlu Firstbaby baby turco dogadan deneyin ben 1 numara büyük alıyorum bazen onu geceleri takıyorum hiç sızdırmıyo😊
YeldaKuzey Firstbaby sleepyde bizde aynı sorunu yasadık ve sonunda careyi bir numara büyük alarak bulduk. Benim bebegim 9.800 kilosu 5 numara cok rahat oluyor. Gece 11 gibi degiştiriyorum eger kaka yoksa sabaha kadar duruyor sızdrma yapmıyor
Sevda6767 Firstbaby kızımda iki yaşına kadar prima kullandık bir kere bile sızdığını hatırlamıyorum kii sabaha kadar degistirmedigim olduğu zamanlarda bile tasirmadi. Şimdi ikizlerimde baktık altından kalkamiyoruz dedik daha uygun olsun slepy deneyelim her gün ama her gün en az bir kere sızmış oluyor. Böyle giderse primaya gececez yine
Akcabeytas Valla sızdırmayan bi prima premium care diğerlerinin hepsini denedim hiç biri tutmuyor ya hele o sleepy 1 kere çiş yapsa yorgan gibi şişiyordu sonrada sızdırıyordu. Molfix pure soft kısmen daha iyiydi ama premium care kakayı püskürterek yapmadığı sürece hiç taşmadı
Mirayslck Sevda6767 Bende prima kullanıyorum ilk başlarda çok memnundum bu aralar kakasını çok yapmadığı halde beline çıkıyor . Bebek büyüdü bez küçüldü desem 2 numarayı da kullandım o daha da fazla yaptı ben mi bezlemeyi beceremiyorum desem bu zamana kadar sıkıntı yoktu niye bilemedim 🤷🏻♀️
Ozgekrmli Bende prima care kullanıyorum geceleri çiş sızıyor sağ veya sol kenardan acaba ben mi yanlış bağlıyorum utku sersemi
Guzelkiziim Firstbaby Tek tek denemekten baska careniz yok, cunku bebekten bebege fark ediyor, ben asaga yukari hepsini denemisimdir, simdi geceleri prima gunduzleri molfix kullaniyorum
Candy1907 Firstbaby biz de sorun yaşadık sleepy ile. İkizlerimin sürekli siziyordu, üst değiştirince de uyaniyorlardi. Tam bir işkence olmuştu. Şimdi gece Prima premium care kullaniyoruz, gündüz de sık değiştiği için market bezi kullaniyoruz
melis29 Firstbaby sleepy cok sizdiriyo bende bıraktım prima pampers pure sızdırmıyor ama pisik yapti molfix soft pure kullanıyorum sızdırma pisik yapmadı deneyebilirsiniz
Prensannesii1 Firstbaby ahhh güzelim o sleepyden 2 ay çektim ben bırak o bezi hemen prima çok güzel dene istersen bi
Sevda6767 Mirayslck bilemedim ki canım dediğim gibi bir kere bile hatırlamıyorum taşırdığını belki de sen mi bu aralar gevşek falan bırakıyorsun
CesurBey Firstbaby prima premium care sızdırma yapmıyor pişik olduğu için değiştirdik mecburen öncesinde çok memnundum şu an Molfix pure soft kullanıyoruz bu da yapmıyor
zeynepeliz Firstbaby doğduğundan beri sleppy kullanıyordum içeriği temiz diye. Ama geceleri sızdırma sorunu ve lastik izi yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Goon deneyelim dedim mühendisinoğlunun tavsiyelerindendi. Burda da çok övülmüştü. Lastik izi yapmıyor yumuşacık ama geceden sabaha asla kuru tutmadı. Her sabah sıfırdan üst baş değiştirdik. Şimdi 2 aydır Canbebe kullanıyoruz. Asla sızdırma veya kakayı taşırma gibi bir derdimiz yok şükür. İçeriği de temiz. Tavsiye ederim