Ssssraa Bebeğim 21 aylık, gece uyandı ve sürekli kokku kokku dedi. Bu yaklaşık bir saat sürdü. Bana sarıldı sürekli ama sımsıkı. Ağladı… ben sarılmayı bırsktıgım an bastı feryadı resmen yapıştı aşırı korkmuştu. Neden olmuş olabilir
SedaMeyra Ssssraa ruya gormus olabilur . Dun büyük hayvanlari olan parka götürdük kizimi surekli gittigimiz yer 2n3 kere korktum dedi bana babasia sarıldı. Bu gece de yatakta uyanmadan annem annem diye mizirdandi uyanmadan ruya göruyorlar
PembePelikan Ssssraa kabus görmüştür. Bebekler kabus görünce stres oluyorlar ve bu saatler hatta günlerce sürebiliyor
Zekimurendebizigorecekmi Ssssraa yaa kıyamam :) Rüyasında kötü bişey görmüş belki de Allah korusun sizi kaybettiğini falan görmüş olabilir . Ondan böyle etkilenmiştir .
Ayemta Kizim 9aylik fakat geceleri ruyada korkup com aglar ilk basta ic ceker 5dakika falan sora yuksekden aglar ic cekdigi an basinda beklerim ki uyanip beni gorsun hemen
Ssssraa SedaMeyra gözünü asla açmak istemedi ve asla sakinleştiremedim ne yaptıysam, halsiz düşene kadar devam etti
minnakbaby Ssssraa yaa gece teroru diye bisey varmış bi arastirin belki oyle biseydir. Insallah değildir. Tv izliyosa etkilenip korktugu bisey de olabilir. Anlatabilseler keske 🙄😔
inciperininannesi Ssssraa benim kizim da 17 aylık canım o da koorku diye diye ağlar böyle bazen gece ama bana değil ille babasına sarılmak ister. Rüya sanırım ya. Demirine baktirdiniz mi çocuğunuzun ?