Alyatrd Bebeğim 3ay 7 günlük gündüzleri emmek istemiyor gözleri hep sağda solda kıpır kıpır. Gece güzel emiyor uyku sersemi , sizin bebekler nasıl bu aylarda normal mi acaba
Esra09 Alyatrd 3 ay 8 günlük bebeğim gündüz uyku süresi biraz kısalmaya başladığı için gün içinde daha çok emiyor gece 2-3 kere bazen 4 kere uyanıyor ama emme süresi çok uzun olmuyor emzik gibi kullanıyor gibi geliyor bana 😅
feamtrmea Alyatrd evet tam o günlerde öyle oluyo şuan 3ay 26 gün olduk biraz daha düzelmeye başladı sanki 🤔
Elifhakan12 Alyatrd atak dönemine girmiş olabilir misiniz? Bizde öyleyiz atak dönemindeyiz 3 ay 18 günlüğüz
Yigithamzamom Alyatrd bebeklerin yeni yerler keşfetme zamanı dikkatini vermek istiyor en Ufak sese bile döner bakar artık o yüzden sessiz ortamlarda emzirmeyi deneyin birazda karanlık ortam iyi olur bide atak zamani biraz zorli süreç 😁
Liyafm Alyatrd benimde 2800 doğmuştu şuan kaç kilo bilmiyorum :) günlük kaç cc içiyor kaç saatte bir besliyorsunuz
Ela123 Alyatrd 3 ay 2 günlüğüz aynı durum emziriyor muyum savaşıyor muyum belli değil dövüşüyoruz resmen o ittiriyor ben sokuyorum ağzına
minikkalp Alyatrd benim kızımda da oldu 5.5 aylık şuan daha yeni yeni düzelmeye başladı biraz. 3saate bir ayağımda sallayıp uyku sersemi memeyi veriyorum öyle olunca güzel emiyor kalanida sağıp kaşıkla iciriyorum. Banyoda emzirin demiş bı arkadaş ama banyo tuvalet pis yerler dinimizcwde doğru olacağını düşünmüyorum yinede siz bilirsiniz.
Nik_mik_yok Alyatrd bebegim şuan 10.5 aylık. 3 aylıkken meme reddi başlamıştı ve 6.aya kadar sürmüştü. Emzirmek için bi amuda kalkmadigim kalırdı