Yankiii Kızlar dogum raporum bu ay sonunda bitiyor, ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Bu ücretsiz izin de herhangi bir maaş ya da devlet desteği oluyor mu bilgisi olan anneler yardımcı olur musunuz
Vildan2334 Yankiii dogum izninden once ucretsiz izindeydim aylik 1200 tl para aliyordum ama dogum sonrasinda gecerli olurmu bilmiyorim isyerinizle konussaniz aslinda pamdemi den ötürü ucretsiz izne ayrilip devletten ucret alınabiliyor sigorta yatmiyor tabi
Cocukgelisimuzm Ücretsiz izin adı üstünde ssk yatmaz maaşta alamazsınız her hangi bir destekte yok malesef
Yankiii Vildan2334 ben de öyle birsey duydum kısa çalışma ödeneği yatiyormus diye dogru mu emin olamadım teşekkür ederim
Elfydr Vildan2334 size pandemiden dolayi nakdi ücretsiz izin vermişlerdir. O bir destek ücreti var. Ama normal ücretsiz izin adi altında izin alırsanız onun sgk yada bir ücreti yok.
YasemiNYagmur1 Yankiii hiç bişey yok maalesef şöyle düşünün iş yeri neden işe gelmediğinizi biliyor o kadar. Ssk maaş falan yok
Vildan2334 Elfydr evet ayni seyden bahsettik ama dogum sonrasi gecerli olup olmadigini bilmiyorum belki o sekilde gösterebilir diye dusundum işveren demekki olmuyor ☺
Elfydr Yankiii normal ücretsiz izinin bir ödemesi yada yatan bir sgk si yok. İş yeriniz ile bir konusun 17 mayısa kadar uzattılar sizi nakdi ucret desteğinden yararlandirsinlar . Sgk niz yatmaz ama 1.409 tl para alırsınız.
Elfydr Meflug bende öyle yazdım zaten kco den bahsetmedim . Nakdi ucret destegi dedim. Ikisi birbirinden farklı destekler.
Elfydr Meflug buda ayni kisa calisma ödeneği gibi iskur tarafından ödeniyor. Adi covid 19 nakdi ucfet destegi . Yine sgk biz yatmıyor. Isveren direk ücretsiz izne çıkarmak yerine bu izne çıkarıyor. 2021 yili itibariyle iskur dan yatan odeme 1.400 tl oluyor. Isten cikma yasağı ile birlikte 17 nisana kadar uzatıldı.
tubist Yankiii eşiniz memursa, 300 liralik bir yardim veriyolar siz ucretsiz izindeyken. 350 de olabilir bakmadim da.