rike-nile-aro İyi geceler güzel anneler; Bebeğim diş çıkarma dönminde. Ateşi var gibi alnından ve koltuk altından ölçüm yapıyorum 36,5 civarında Avuç içleri ve ayak tabanından ölçüyorum 38 civarı çıkıyor. Böyle bi ateş olayı var mı ? Yaşadınız mı böyle aynı anlarda farklı uzuvlardan farklı derece?
Alyase rike-nile-aro geçmiş olsun canım benim kızımda 1 yaş 11 günlük diş döneminde ateşimiz 38.5 du az önce duş aldırdık hala düşmüş değil dolven verdim bekliyorum ☹️ Alnı çok sıcak
Flora rike-nile-aro koltuk altı ve popo ateşin anlaşılması için bakılması gerek ilk yer diye biliyorum ama ben popodan bakmıyorum iki derece var koltuk altı ve alından ölçüyorum ikiside aşağı yukarı aynı çıkıyor koltuk altını baz alın her 1 saatte bir bakın soğuk kompres yapın geçmiş olsun
bitterdelisi24 rike-nile-aro doktor enseden ölcuyo her gıttımızde dus aldırsaydınız ya dustumu atesı nasıl oldı
rike-nile-aro Alyase size de geşmiş olsun yukarıda anlattığım gibi farklı derece çıkıyor anlam veremedim alnı koltuk altı nolmal vuç ve ayak taban 38.. uyku yok bize bugün Allah yardımcımız olsun.
rike-nile-aro Flora teşekkür ederim bende de 2 farklı ateş ölçer var alından ve koltuk altından. Temassız ile alın, avuç içi, ayak tabanı ölçüyorum alın 36 ayak tabanı, avuç içi 38 gösteriyor koltuk altı ölçerle ölçünce de 36
Flora rike-nile-aro ateşi yok o zaman benimkide aynı bir temasız bir koltuk altından ikiside 36 civarıysa ateşi yok