Masalimiz Sabah erken kaldırın, benim bebeğim gece 3 ten önce uyumazdı bende çalışmadığım için öğlen 1 e 2 ye kadar uyurduk. Çalışmaya başlamadan önce sabah 8 de kaldırmaya başladım emip uyurdu izin vermedim uyumasına ilk günler max 1 saat ayakta tutabiliyordum ama zamanla alıştı o saatte kalkmaya. Büyüdükçe uyanık kalma süreside uzuyor zaten gün içinde uzun saatler uyumasına müsaade etmeyin 1,5 saati geçerse öperek sakince uyandırın. Şu an 6 aylık gün içinde 2-3 saat uyanık kalıp 1,5 saatten 2 kere gündüz uykusu yeterli olur. 1,5 saatten az uyursa 3 uykuda yapabilir önceliğiniz gündüz uykularını düzene sokmak olsun. Pat diye bir anda erkene çekmeyin gece uykusunu ilk zamanlar 12 de geçirdim yatağa emzir uyut yaptım zorlandım ama sabrettim 12 de yatağa geçince 1 gibi uyurdu buna alışınca saat 11 bucukta yatağa geçirdim 12 de uyumaya başladı, sonra 10 buçukta geçirdim yatağa 11 gibi uyumaya başladı. En son 9 bucukta geçirmeye başladım yatağa geçiyoruz babasıda bizimle geliyor uyku vaktı şimdi uyuyacağız diyip sakince konuşuyoruz altını üstünü değiştiritorum babamıza iyi geceler diyoruz emziriyorum 10 gibi max 10 bucuk gibi uyumuş oluyor. Uyku öncesi mutlaka rutininiz olsun bu önemli