Damdenal Merhaba hanimlar, 13 gunluk bebegim var ve yarim saate bi emiyor doymuyor galiba goguslerimde bosaldi resmen, ilk gunki sisliklerine göre, ne tur yemek vs. Sut arttirir sizce
Eda2121 Damdenal humana bin süt artırıcı çayı var canım ama genelde doktorlar tek dediği su yani sütun en iyi artıicisi su diyorlar
Ruzgarnannesi Damdenal her insan farklı ya kimisinin süt arttıran çay yesillik ve bol kuruyemiş arttırır kisinin dr uyku ve su benim mesela sadece uyku ve su arttırır siz de deneyin kendinizi bebeginiz uyuyunca uyuyun dinlenin bol su tuketin zaten yeni dogum yaptiniz bulgur et tavuk turu kuruyemisler kontrollu sekilde tabi 😊
Acemianne98 Damdenal canım kesinlikle çay içmelisin bende cok işe yarıyor sıcak çay ananas suyu şu bimde satılıyor gece gündüz hep iç benim yatağımın başından eksik olmaz kutu kutu içiyorum göğüslerim çatlıyor resmen sütüm hep boş akıyor atletlerim hep islanıyor benimde ilk on gün sütüm cok azdı doymuyordu eşimin babaannesi sürekli çay içiriyordu bana süt yapar DİE inanmıyordum içiyordum gerçekten de süt yapıyor
Gizemkapl Anne cayi varms canm cok ovuyorlar instgramda emzirme danismani dilruba hanım var onun sayfasnda bulablrsin bya süt yapıyormus bende bgun sipariş ettim onun disinda bol bol su komposta yap ic tavuk pilav kofte et bunlar baya sut yapiyor
Gizemkapl Birde corbalarina kimyon baharati kat aktardan kimyon otu alip onun cayini yaparsan da hem sut yapar hem bebegnn gazini alir
Damdenal Ruzgarnannesi ah vücudum bi dinlense 10 dakikalik uykusu var. +2 cocuk daha, ev islerini saymiyorumustune bide calisiyorum 😏 sanirom yorgunluktan da olabilir
Ruzgarnannesi Damdenal malesef yakinlarimd iki cocuklu bikac kisiden ayni sorunu duydum ilk cocukta fazla fazla sagip dolaba atilan sutler yok Allah yardimciniz olsun ev isini bosverin cocuklariniza ve kendinize bakin sadece bu gunler gecici insallah boool boool sutunuz olur
Deletedmom84455 Öncelikle sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin rabbim 💛E bebekte promalt satılıyor ben onunla ve bol su ile artırmıştım aynı zamanda dinlenmekte çok önemli.
Ftm_knz Damdenal ayrıca daha 13 günlük bebeğiniz onun midesi kiraz kadar. Sürekli emmek istemesi çok doğal
81304 Damdenal incir petibör bisküvi bulgur ayran kabak cekirdegi humana anne cayı bol su canım ama en etkili hoşaf