Fatmaervanur 4 ay 7 günlük bebeğim 2 haftadır ağlamaları kriz ceklindeydi aralıksız ağlıyordu emmiyor eliyle itiyor du ağlamaktan bitiyordu yavrum kendi doktorum bulamadi testler neticesizdi bizde başka bir doktora prof.görürdük alerji başlangıcı büyük ihtimalle diyet yapacaksın dedii neyle besleniyoruz beni bilgilendirirseniz sevinirim zor bir süreç olacak bizim için kızım için sağlığı için
Nuryalcndag Fatmaervanur alerji başlangıcı mı? Bu ilerleyen birşeymiymiş, varsa vardır yoksa yoktur anlamadım 🤷♀️
Senammm Fatmaervanur bnde diyetteyım canım lıste verdi doktr bızede daha kan testi falan yapılmadı deneme aşamasındayız şuan
Agg0207 Fatmaervanur dana eti kuzu eti süt ve süt ürünleri yasak canım ve paketli tüm gıdaları tüketmiyorum bebegim 25 günlükken başladım ben nerdeyse 3 aylık şimdi yemeklerimide bu diyete göre yapıyorm
Fatmaervanur Mom34 alerjinin belirteleri var aglama krizleri gaz mukus ve en belirginide kanlı kakayla belirti oluyor bizimde aglama krizi ve memeyi emmerken ağlama ve elleriyle geriye atma kendini
Fatmaervanur Senammm aynen bende 10 gün sonra deneme teslerine baslayacam ama kanda çıkma ihtimali çok zayıf en oluru deneme yolu ins çabucak atlatırız