Yakamoz Miniktavsan en az 1 yasina kadar dedi doktor. Sonrasinda yavas yavas diyet açılıp bebekteki reaksiyonlara bakarak ilerleyecekmisiz. Genelde 2 yasinda %80 gecmis oluyormus. Ama tabi ne kadar erken diyet o kadar hizli iyilesme🤷🏼♀️
Miniktavsan Liyaa bende de alerji var mevsime toza tüye parfüme herşeye. Eşimin de yüzünde vücudunda egzama var. Bu cocuk bizden aldı bunları o zaman
Liyaa Miniktavsan olabilir cnm deterjanına şampuanına dikkat et ve kesinlikle bebek yağı kullanma benim kızımın cildini yanık gibi yaptı resmen mahvetti
Yesimgulcakir Miniktavsan bende sampuanı dalın kullanıyorum benım Oğlumdada hep egzama çıktı napcagımı şaşırdım
Yesimgulcakir Yakamoz benım kafamı şu çok karıstırıyor oğlum6aylık oldu1 aydır egzaması var ek gıdaya daha gecmeedık anne sütü alerjisi olsa ilk baştan beri olmazmı sonuçta hem aynı şeyleri tüketiyoruz kahvaltıda
Miniktavsan Yesimgulcakir bizimde aynı sekilde işte ek gıdadan önce de vardı 5.ayında oldu egzama ve hep aynı seyleri tüketiyorum yani anlamadım
Yakamoz Yesimgulcakir benim kizimda da 5 bucuk aydan sonra oldu. Sonradan da gelişebiliyormuş ayni soruyu doktoruma sormustum🙊
Gokcehanim Yakamoz numarami versem tarifleri atar misin ya da instagramdn atar misn bnm bebegmde egzamali sut alerjili yumurta yedm kabardi egzama
Yakamoz Yesimgulcakir inanin benim de almiyordu ama canli ornegim burada😂 anlayabiliyorum, ben vegan peynir falan siparis ettim internetten menümü genişlettim😂
DilekArvas Miniktavsan benim bebeğimin de tek yanağında mevcut 5 gündür kaka yapmadı kaka ile ne bağlantısı var ?
Miniktavsan DilekArvas süt alerjisinde yada baska Bi besin alerjisinde kakada mukus kan vs gibi şeyler görülüyo